Patii26
Fanka BB :)
U nas też dają ubranka, nawet nie trzeba brać rożka czy kocyka. Ale ja jednak biorę swoje ubranka i swój rożekU nas tez dają w niektórych szpitalach ubranka, ja akurat tez nie musze niczego zabierać dla dziecka tylko na wyjście.![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
U nas też dają ubranka, nawet nie trzeba brać rożka czy kocyka. Ale ja jednak biorę swoje ubranka i swój rożekU nas tez dają w niektórych szpitalach ubranka, ja akurat tez nie musze niczego zabierać dla dziecka tylko na wyjście.![]()
A ja za 4 dni zaczynam 37 tydzień, wiec jeszcze półtorej tygodnia muszę wytrzymaćMozliwe ze musisz się więcej oszczędzac2.5 tygodnia to już nie aż tak dużo ale trzeba wytrzymac. Mi do 37 tygodnia zostało 5 dni.
Hahaha, będzie potrzeba 3 takie walizkiDokładniea najlepsze że ja mam tylko koszule do spania i ciuchy na wyjście a reszta to rzeczy małej i w sumie kosmetyki , podkłady. Zastanawiam się jak będą wakacje to jak te pakowanie wtedy będzie wyglądać heh
A powiedz mi, co Ty miałaś teraz za zabieg, co miałaś wycinane i gdzie ? Bo gdzieś mi to chyba umknęłoPonoć już jest w klasycznej pozycji czyli urodzę siłami natury, tym bardziej że właśnie wszystkie przeszkody do porodu zostały usunięte (No chyba że znów głowę mi odegnie) , 19-tego mam się zjawić w szpitalu i mam się dowiedzieć co i jak ( podejrzewam ze zostanę, weekend przeleżę i w poniedziałek będą wywoływać, chyba że się pogorszy małej to już nie będą dalej przetrzymywać i będą szybciej działać)
No ja właśnie kupiłam 2 paczki Bella maxi one są polecane, bo są bez plastiku. Ale mam też jedne z Canpol. Dobrze wiedziećDziewczyny polecam zakupić sobie swoim podkłady i polecam canpol night są płaskie jak zwykła podpaska bardzo długie, szerokie i chłonne. Sprawdzone
PS w szpitalu mają takie zwykłe bella nie wiem jak po SN ale po CC to po założeniu tych bella jakąś masakra wąskie, krótsze i czujesz jakbyś siedziała na jakimś rulonie. A komfort przede wszystkim![]()
To na kiedy masz termin z miesiączki bo ja już się pogubiłamA ja za 4 dni zaczynam 37 tydzień, wiec jeszcze półtorej tygodnia muszę wytrzymaćAle u mnie się na razie nic nie zapowiada
![]()
Na 18.03, a Ty?To na kiedy masz termin z miesiączki bo ja już się pogubiłam![]()
A powiedz mi, co Ty miałaś teraz za zabieg, co miałaś wycinane i gdzie ? Bo gdzieś mi to chyba umknęło![]()
No ja właśnie kupiłam 2 paczki Bella maxi one są polecane, bo są bez plastiku. Ale mam też jedne z Canpol. Dobrze wiedzieć![]()
A to się baby brain nazywa dobrze wiedzieć, a więc ja mam taki baby brain, że masakraNa 18.03, a Ty?Pomimo, że każda pisała tysiące razy kiedy ma termin to coś czuję, że i tak będziemy się nawzajem pytać do końca porodu o terminy, bo ciężko zapamiętać hahaha
No i w ciąży mamy Baby Brain, więc jesteśmy zapominalskie
![]()