Mary2094
Fanka BB :)
Hej dziewczyny tak Was czytam i coraz bardziej się stresuje.ja mam dzisiaj 37+1 mała kręci się w swoich porach w piątek mam wizytę . Ale żadnych skurczy, żadnych bóli aż mam wrażenie że nigdy nie urodzę
![]()
Ja to samo
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Hej dziewczyny tak Was czytam i coraz bardziej się stresuje.ja mam dzisiaj 37+1 mała kręci się w swoich porach w piątek mam wizytę . Ale żadnych skurczy, żadnych bóli aż mam wrażenie że nigdy nie urodzę
![]()
Rozumiem, że nie miałaś żadnych innych objawów tj. skurczy czy odejścia wód plodowych i czekalas w domu na dalszy rozwój sytuacji? Nie jechalas do szpitala czy lekarza? A jak Twój maluszek ile waży? bo pamiętam, że u nas ten sam terminCzop wygląda jak takie gęste gluty zielono białe brązowe i zmieszane z krwiąmi 3 dni przed porodem wyleciał więc kto wie jak u Ciebie będzie
![]()
Ja tezJa się boję, że ja tego czopu w nocy nie zauważę, bo chodze sikać co 1h ale idę na ślepo, z jednym okien otwartym i nie oświecam światła, więc nic nie widzę co tam leci![]()
O to u nas jeden dzień różnicy bo ja dzisiaj 37+4Ja to samotak wcześniej brzuch mi twardniał a dziś 37+5 i cicho sza, nie boli, nie twardnieje,tylko że coś tam zaczyna ze mnie lecieć i czasem tam w kroczu zaciągnie
już powoli mam dość tego czekania
chce mieć to już za sobą
![]()
No właśnie jeszcze nieWow wow, to dużoNo to do porodu może mieć 4 kg nawet
spakowana już?
![]()
Dziewczyny myślicie, że ruchy dziecka wywołane szturchnieciami w brzuch liczą się podczas liczenia ruchów? Nie wiem czy pytanie wystarczająco zrozumiale brzmi
Próbuję "uruchomić" mojego synka, bo za długo już nie daje znaku, a obiad średnio go rozbudził. Dopiero jak szturchnę go po pupie to trochę kopnie.
O to u nas jeden dzień różnicy bo ja dzisiaj 37+4![]()
Już jadłam, ale zjem jeszcze. Młody znów pewno rozbudzi się dopiero jak już będę bliska zawału ze stresu i w połowie drogi do samochodu z torbą szpitalnąA zjedz coś jeszcze słodkiego. Może ma taki leniwy dzień