Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
No ja miałam wizytę 25 lutego, tydzień temu w czwartek to gin mnie badał i miałam szyjkę krótką, ale jeszcze zamknięta i skurczów do dziś nie mamU mnie 39t1d i też nic się nie zapowiadawczoraj miałam wizytę krótka szyjka aż się sama dziwiła gin że jeszcze skurczy nie mam widocznie dobrze synusiowi w brzuszku będzie gotów to wyjdzie czekamy cierpliwie
![]()
Kurcze, ja tu widzę, że większość chodzi na ktg, a ja jeszcze ani razu nie byłam, bo nic mi ginekolog nie mówił ani nie zlecił37+6 i cisza, jutro 38 tygodni, w środę ginekolożka, ktg, a w poniedziałek lecę badania zrobić bieżące
Znaczy skurcze mam, i to takie, że momentami wymiękam, ale to jeszcze nie to![]()
Ja też nie miałam ani razu ktg. Położna nie dysponuje takim sprzętem, a jak pytałam ginekologa to mi powiedział, że to w przypadku jakby coś niepokojącego się działo. I że robią to w szpitalu. U mnie niby wszystko ok. to się nie pcham do żadnego szpitalaKurcze, ja tu widzę, że większość chodzi na ktg, a ja jeszcze ani razu nie byłam, bo nic mi ginekolog nie mówił ani nie zleciłWięc nie wiem czy Wy miałyście jakieś wskazania na ktg czy coś?
Powiem tak: mnie brak ktg bardzo dziwi. W obu poprzednich ciążach miałam ktg na każdej wizycie od 32 tygodnia, w tym ostatni miesiąc chodziłam co tydzień, a później 2x w tygodniu i za każdym razem miałam ktg.Kurcze, ja tu widzę, że większość chodzi na ktg, a ja jeszcze ani razu nie byłam, bo nic mi ginekolog nie mówił ani nie zleciłWięc nie wiem czy Wy miałyście jakieś wskazania na ktg czy coś?
Ja byłam na ktg już dwa razy, od przyszłego tygodnia mam dwa razy w tygodniu. U mnie na ostatniej wizycie szyjka była krótka i otwarta, może dlatego mam zlecone ktg, ale w poprzednich ciążach od 37 TC też miałam robione ktg.Kurcze, ja tu widzę, że większość chodzi na ktg, a ja jeszcze ani razu nie byłam, bo nic mi ginekolog nie mówił ani nie zleciłWięc nie wiem czy Wy miałyście jakieś wskazania na ktg czy coś?