Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
U nas nocki spoko bo od 22 lub 23 mloda spi i pobudki non stop 2,4 i 6Jak tam wasze maluchydobrze sypiają
ja to muszę ze swoją chodzic siedzieć ale trzymając małą na rękach
taka marudząca jest
gorzej jak jej tak zostanie
![]()
Mój potrafi przespać 3-4 h no chyba ze coś jest na rzeczy tzn kupa itp, po karmieniu i odbiciu staram się odkładać do łóżeczka.Jak tam wasze maluchydobrze sypiają
taka marudząca jest
![]()
U nas mała potrafiła 4-6 h spać ciągiem. Zobaczymy jak to będzie po szpitalu, bo narazie co pół h się budziJak tam wasze maluchydobrze sypiają
taka marudząca jest
![]()
Moja mała tez ma cały czas czkawkę, jak ją przebieram to nawet dostaje. Gorzej, że ona nie cały czas jest aktywna. I na rękach nic nie da się zrobicU nas nocki spoko bo od 22 lub 23 mloda spi i pobudki non stop 2,4 i 6ale za to się zastanawiam bo co się młodej odbije to zaraz ma czkawke I czy to ok czy nie
Jak Ty to robisz że tyle przesypiaMój potrafi przespać 3-4 h no chyba ze coś jest na rzeczy tzn kupa itp, po karmieniu i odbiciu staram się odkładać do łóżeczka.
To musi być cały rytualJak Ty to robisz że tyle przesypia![]()
u mnie jeżeli chodzi o małego trochę się unormowało i w sumie zaczyna sam wołać po jedzenie, przesypia po 2,5h ale zdarzyło mu się dzisiaj w nocy też 4h. niestety musimy pilnować żeby nie więcej bo wtedy można doprowadzić do hiperglikemii (niestety mój zagrożony wcześniak, hipotrofii i u mnie cukrzycaU nas nocki spoko bo od 22 lub 23 mloda spi i pobudki non stop 2,4 i 6ale za to się zastanawiam bo co się młodej odbije to zaraz ma czkawke I czy to ok czy nie