reklama
Mary2094
Fanka BB :)
Przyjeżdżaj ja jeszcze chleb zagniotłam a teraz wyrasta, rano będę piekła (na zakwasoe, zarabiam wieczorem i rano piekę).
Zapraszam, a takie z klipsem jeszcze bywają bezprzewodowe, i takiej szukam, ale nie zrobionej z gównoplastu, tylko czegoś solidnego...
O kurde, miesiączki współczuję. Ja jeszcze w ciągu dnia muszę wkładkę nosić ale na szczęście w nocy nie, jak myślę o miesiączce to mi słabo. Ciekawe kiedy menda przyjdzie, niby karmię, ale poprzednio dostałam po 3 miesiącach...
Chlebuś swojski najlepszy. W zeszłym roku piekłam ciągle na maślance.
Jeżeli chodzi o miesiączki mam mega bolesne i się ich boje jak wrócą..
Mary2094
Kolka. Bąki ma mega smierdzące?Nie wiem co się dzieje, od 18 awantura mała płacze stęka nie chce spać, nosimy z mężem i nie wiemy co robimy nie tak. Puszcza przeraźliwe bąki przy tym i macha rękami i nogami
Nie są śmierdzące. Zasnęła dopiero o 2.30 potem o 4 pobudka i zjadła i śpi na brzuchu do teraz. To coś z brzuchem musi być. Ehh i to wszystko z mojej winy, gdyby człowiek miał mleko w cyckach to by nie trzeba było tych mm i lepiej by się dziecko czuło.Kolka. Bąki ma mega smierdzące?
Mój wczoraj tak obsesyjnie płakał dałam palca do ssania małego i położyłam na brzuszek termofor przykryłam pieluszka i zaraz 10 min spokój i wielka zielona kupa potrzebował wsparcia.I od rana znowu płacz takie pojękiwanie szloch, nosimy na rekach uspokoi się i dalej jęczy. Już nie mam siły
Twój maluszek też chce coś tylko musisz odgadnąć co? Próbuj wszystkiego! dasz radę
Mary2094
Mój wczoraj tak obsesyjnie płakał dałam palca do ssania małego i położyłam na brzuszek termofor przykryłam pieluszka i zaraz 10 min spokój i wielka zielona kupa potrzebował wsparcia.
Twój maluszek też chce coś tylko musisz odgadnąć co? Próbuj wszystkiego! dasz radę
Matko a u nas termofor na okrągło i tu kupy nie widać na horyzoncie niestety
Tylko ze my już szukamy i szukamy i nic nie wychodzi. Zje i prawie śpi odłożę już oczy jak piec złotychMój wczoraj tak obsesyjnie płakał dałam palca do ssania małego i położyłam na brzuszek termofor przykryłam pieluszka i zaraz 10 min spokój i wielka zielona kupa potrzebował wsparcia.
reklama
hmm a karmisz kp czy mm?Matko a u nas termofor na okrągło i tu kupy nie widać na horyzoncie niestety