Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
My z odparzeniem ciągle ale wychodzi mi, że młoda reaguje źle na orzechy i muszę odstawić moje ukochane masło orzechowe - znowu odparzony tyłek, zsypana calusieńka w krostachRobcio kończy dziś 2 tygodnie i dziś na wizycie położnej wagę odnotował 4870g! Przez tydzień przybrał 380g.
Aż sprawdziłam jak to było u starszaka i tamten w 6 tygodniu miał mniejszą wagę, bo 4444g.
Borykamy się teraz z odparzeniem pupy, bo młody pstryka kleksy co chwilę. Pampersów schodzi u nas ze 30-40 na dobę. No ale położna mówi, że tak też bywa. Zresztą starszak też pstrykał kleksami co chwilę.
To pewnie macie 6w1.DziewcZyny a powiedzcie mi coś i tych szczepionkach, jak się zapisywałam na szczepienie mamy w przyszłym tygodniu to pani powiedziała tylko bezpłatne albo płatne lepsze i nie wiem nic więcej tylko tyle ze mam zapłacić 200 zł.
Pogadaj z księdzem, a jakby co to zawsze można trochę odciągnąć w czasie. My w ogóle nie chrzcimy.A mam pytaniekiedy dziewczyny wyprawiacie chrzest? Ja chciałam jak najszybciej ale ta pandemia i nie wiem czy ksiądz zgodzi się zrobic chrzest w sobotę dla samej rodziny bo w mojej parafii nikt niczego nie przestrzega
Płynów do płukania w ogóle nie używam dla takich maluchów. Piorę kolory w proszku Ziggy a biale w Domol Sensitive i żaden proszek mi tak dobrze białego nie dopiera. A na plamy mydło galasowe.Laski w czym pierzecie ubranka? Chodzi mi o płyn do płukania i druga sprawa, blakną mi cholera.
My w wakacje. Raczej w parafi na wsi. Córę też tam chrzciłam, było kameralnie, sami i tylko kilka najbliższych osób. Przy ołtarzu, no naprawdę było bardzo miło, domowo a jednak wzniośle. Na całe msze przyjdzie czasA mam pytaniekiedy dziewczyny wyprawiacie chrzest? Ja chciałam jak najszybciej ale ta pandemia i nie wiem czy ksiądz zgodzi się zrobic chrzest w sobotę dla samej rodziny bo w mojej parafii nikt niczego nie przestrzega
My z odparzeniem ciągle ale wychodzi mi, że młoda reaguje źle na orzechy i muszę odstawić moje ukochane masło orzechowe - znowu odparzony tyłek, zsypana calusieńka w krostach
To pewnie macie 6w1.
Ja za pierwsze szczepienia mlodej mam do zapłacenia 650 zeta
Pogadaj z księdzem, a jakby co to zawsze można trochę odciągnąć w czasie. My w ogóle nie chrzcimy.
Płynów do płukania w ogóle nie używam dla takich maluchów. Piorę kolory w proszku Ziggy a biale w Domol Sensitive i żaden proszek mi tak dobrze białego nie dopiera. A na plamy mydło galasowe.
A mam pytaniekiedy dziewczyny wyprawiacie chrzest? Ja chciałam jak najszybciej ale ta pandemia i nie wiem czy ksiądz zgodzi się zrobic chrzest w sobotę dla samej rodziny bo w mojej parafii nikt niczego nie przestrzega
Laski w czym pierzecie ubranka? Chodzi mi o płyn do płukania i druga sprawa, blakną mi cholera.
Trzymam kciuki, oby jak najszybciej mu przeszłoja jestem załamana po całym dniu.
wszystko super było przez dwa dni od dzisiaj rano ciągły płacz i to taki przeraźliwy nie do ukojenia, cały się robi siny, czerwony na twarzy, drgawki rąk.
Kompletnie nic nie działa żadne termoforki, tulenie, kangurowanie czy inne...już nawet nie chce mi się wymieniać....![]()
mieliśmy jechać do szpitala priv do 22 ale teraz w końcu usnął
niestety jak w nocy tak będzie to czeka mnie SOR na Banacha albo Niekłańskiej (podobno najgorszy z możliwych)
Dałam 0,6 ml paracetamolu może to pomogło i nakarmiliśmy usnął ale to pewnie z wycieńczenia.
Nie wiem co mu jest może to przez te szczepionki, nie wiem
kompletnie zawodzimy na całej linii już nie wiemy co robić - popłakaliśmy się oboje z M
rano pediatra na g.8
nagraliśmy ten jego płacz
tyle się staraliśmy o tego maluszka nie darujemy sobie jak się coś stanie![]()
Robcio kończy dziś 2 tygodnie i dziś na wizycie położnej wagę odnotował 4870g! Przez tydzień przybrał 380g.
Aż sprawdziłam jak to było u starszaka i tamten w 6 tygodniu miał mniejszą wagę, bo 4444g.
Borykamy się teraz z odparzeniem pupy, bo młody pstryka kleksy co chwilę. Pampersów schodzi u nas ze 30-40 na dobę. No ale położna mówi, że tak też bywa. Zresztą starszak też pstrykał kleksami co chwilę.
ja jestem załamana po całym dniu.
wszystko super było przez dwa dni od dzisiaj rano ciągły płacz i to taki przeraźliwy nie do ukojenia, cały się robi siny, czerwony na twarzy, drgawki rąk.
Kompletnie nic nie działa żadne termoforki, tulenie, kangurowanie czy inne...już nawet nie chce mi się wymieniać....
niestety jak w nocy tak będzie to czeka mnie SOR na Banacha albo Niekłańskiej (podobno najgorszy z możliwych)
Dałam 0,6 ml paracetamolu może to pomogło i nakarmiliśmy usnął ale to pewnie z wycieńczenia.
kompletnie zawodzimy na całej linii już nie wiemy co robić - popłakaliśmy się oboje z M
rano pediatra na g.8
ja jestem załamana po całym dniu.
Kompletnie nic nie działa żadne termoforki, tulenie, kangurowanie czy inne...już nawet nie chce mi się wymieniać....![]()
rano pediatra na g.8
kolki od rana hm raczej wykluczam nigdy tak nie mieliśmy.To mój cyckoholik przybrał 440g w tydzieńi też u nas to samo z kleksami, co rusz nowa pieluszka... Ach, te chłopaki
Nieutulony płacz jest jednym z odczynów poszczepiennych, więc to może efekt szczepionki. Kiedy szczepiliscie i na co?
U mojej starszej córki tak się objawiała kolka, dziecko aż sine po buzi i płacz. Nie pomagało noszenie, tulenie, masaże itp. Ona płakała i ja razem z nią z bezsilności, że nie mogę pomóc.
U nas to było regularne niestety, minęło dopiero jak miała 3.5 miesiąca.
Ale jak u was to była jednorazowa akcja to bym obstawiała szczepienie. Taki nieutulony płacz jest wskazaniem do odroczenia kolejnego szczepienia.