jestem w ogromnym szoku i jest mi przykroJa chyba tego nie zniosę
reklama
Lipaaa
Fanka BB :)
Mój mąż cały czas powtarza że mi internet odłączy żebym głupot nie czytałaBoje się neurologa ze cos jeszcze u niego wyjdzie co odpowiada za to obnizone napięcie i inne schorzenia które ma córka. Oczywiście człowiek się naczyta w necie wszystkiego i głowa pęka.
Naszej niuni już nie ma...![]()
Mary2094
Mój mąż cały czas powtarza że mi internet odłączy żebym głupot nie czytała![]()
Ale jak tu nie czytać. Nie da się
karoo-kp
Mama Jagodzianki
Nie wiem nawet, co Ci napisać poza tym, że jest mi przeogromnie przykro. Chciałabym jakoś Cię pocieszyć, ale nie potrafię.Naszej niuni już nie ma...![]()
Bardzo mocno przytulam wirtualnie i jeśli w jakikolwiek sposób mogę Ci pomóc to jestem.
M
Monini92
Gość
Nie wiem co napisać, jak pocieszyć. Jest mi niezmiernie przykro.Naszej niuni już nie ma...![]()
Patii26
My przemywalismy przegotowaną wodą ostatnie dwa dni jak wszyscy polecał i to był dramat, skóra tak się wysuszyła, była szorstka i ściągnięta... Przez te dwa dni ona była strasznie marudna, rozdrażniona, bo ewidentnie jej to doskwierało i swędziało przede wszystkim. To trzeba czymś nawilżać, czymś lekkim co się szybko wchłania, inaczej to nie zejdzie. Woda jest twarda i bardzo wysusza skórę. Wczoraj tak rozkminialam i spróbowałam posmarować jej buzie emulsją do ciała z Emolium i widać, że Nela czuje się o wiele lepiej, bo dzisiaj ma już dobry humorek, smarowałam wczoraj wieczorem, w nocy i dziś rano i nie ma już tej skóry takiej szorstkiej i wysuszonej, wygląda dużo lepiej.U mojego syna były podobne najpierw trzy dni smarowałam kremem bambino on trochę wysuszył, a później przemywalam wodą i smarowałam bepantenem. Jest już dobrze, zostały jakieś pojedyńcze na jednym policzku.
Patii26
O matkoNaszej niuni już nie ma...![]()
Kochana, strasznie mi przykro, najszczersze kondolencje. Życzę Ci dużo siły. Jak czegoś będziesz potrzebować to pisz do nas, na pewno jakoś pomożemy.
reklama