Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Mój ma 8 tyg i też wydaje dźwięki typu aaa, ooo, eee ale nie jest to jeszcze jakieś regularne ani długie. Super, że malutka tak długo gluży, tylko się cieszyćDziewczyny a jak Wasze maleństwa radzą sobie z gaworzeniem???
Moja mała kończy dziś 7 tygodni i Rozmawiała dziś z moja mama na Skype przez 50 min.... Aguu, aa, uu, oo i eea uśmiech nie schodzil jej z twarzy.
Czy Wasze maluszki też już tak intensywnie próbuja gaworzyć?
Super, to już można sobie porozmawiaćDziewczyny a jak Wasze maleństwa radzą sobie z gaworzeniem???
Moja mała kończy dziś 7 tygodni i Rozmawiała dziś z moja mama na Skype przez 50 min.... Aguu, aa, uu, oo i eea uśmiech nie schodzil jej z twarzy.
Trzymamy kciukiUff, laski, siedzę w szpitalu, zaczęło mnie dusić w gardle, dostałam kroplówkę i zastrzyk antyalergiczny, mam nadzieję, że mnie wypuszczą. Najlepsze jest to, że nie wiem po czym. Czekam na wyniki badań. Dzisiaj młodej karmić nie będę cycem, bo dostałam lek, po którym nie można
Trzymajcie kciuki, żeby mnie jak najszybciej wypuścili. Moja mama ogarnia małą ale w aucie siedzi z nią![]()
Dziewczyny a jak Wasze maleństwa radzą sobie z gaworzeniem???
Ojeeej, wracaj szybciutko do domku, trzymamy kciukiUff, laski, siedzę w szpitalu, zaczęło mnie dusić w gardle, dostałam kroplówkę i zastrzyk antyalergiczny, mam nadzieję, że mnie wypuszczą. Najlepsze jest to, że nie wiem po czym. Czekam na wyniki badań. Dzisiaj młodej karmić nie będę cycem, bo dostałam lek, po którym nie można
Trzymajcie kciuki, żeby mnie jak najszybciej wypuścili. Moja mama ogarnia małą ale w aucie siedzi z nią![]()
Już w domku. Reakcja alergiczna cholera wie na co, muszę testy zrobić pilnie, prywatnie, żeby kolejny raz w szpitalu nie wylądować. Opcja nr dwa - była to reakcja nerwowa. W każdym razie czeka mnie gastrolog żeby sprawdzić kwestię refluksu, alergolog, laryngolog i pilnie muszę zacząć chudnąć, tak z 30kg. Fajny lekarz był na dyżurze i na spokojnie ze mną pogadał.Ojeeej, wracaj szybciutko do domku, trzymamy kciukiZdrówka
![]()
To dobrze, że już w domu. Ojj, to czekają Cię wizyty u specjalistów... Współczuję, bo ja tego nie cierpię... Chyba bym do głowy dostała. No ale jak trzeba to trzeba, zdrowie najważniejszeJuż w domku. Reakcja alergiczna cholera wie na co, muszę testy zrobić pilnie, prywatnie, żeby kolejny raz w szpitalu nie wylądować. Opcja nr dwa - była to reakcja nerwowa. W każdym razie czeka mnie gastrolog żeby sprawdzić kwestię refluksu, alergolog, laryngolog i pilnie muszę zacząć chudnąć, tak z 30kg. Fajny lekarz był na dyżurze i na spokojnie ze mną pogadał.
Moja Nela jutro kończy 6 tyg i też już od tygodnia coraz więcej się uśmiecha, patrzy na mnie i ja zawsze do niej bardzo dużo mówię i patrzę jej w oczy a ona słucha, też patrzy mi w oczy i się śmieje i próbuje że mną rozmawiać i też różne dźwięki wydaje eee, aaa itp.Dziewczyny a jak Wasze maleństwa radzą sobie z gaworzeniem???
U nas jest gaworzenie takie na zasadzie ooo aaaDziewczyny a jak Wasze maleństwa radzą sobie z gaworzeniem???