Nadja_n
Fanka BB :)
Niby powinnam bycTo Ty też wyspana![]()
Czy Wasze niemowlaki też tak piąstki pchają do buzi cały czas?
Moja uwielbia cyca to wiadomo i piąstki swoje, a smoczek jestem w szoku
Piąstki swoje za to ssa i cały czas pcha do buzi.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Niby powinnam bycTo Ty też wyspana![]()
Ja się boje dac smoczka od wczoraj, z racji ze to wędzidełko podcięteNiby powinnam byca 4 kawy to standart
starość nie radość
Moja uwielbia cyca to wiadomo i piąstki swoje, a smoczek jestem w szokudruch wymiotny
Jak to przeżyłyście?Ja się boje dac smoczka od wczoraj, z racji ze to wędzidełko podcięte
Ja nie chciałam patrzeć jak podcinaJak to przeżyłyście?
O tak cztery palce upycha jak tylko się da a jest przy tym taki zadowolony że szokNiby powinnam byca 4 kawy to standart
starość nie radość
Moja uwielbia cyca to wiadomo i piąstki swoje, a smoczek jestem w szokudruch wymiotny
To też dobrzeMoja chodzi spać z nami 23-24 i śpi do 8-9.potem w ciągu dnia też drzemki spore.
U nas tez ręce w buzi ale i smoczek uwielbiaO tak cztery palce upycha jak tylko się da a jest przy tym taki zadowolony że szoka od wczoraj umie z brzuszka na plecy się obrócić ale na razie tylko w lewą stronę.
![]()
Piąstki tak, i kupiłam jej gryzaka grzybka Mombello i jest ekstra,bo nie wypada tak z rączki a mała go bardzo lubi. O taki jest.Niby powinnam byca 4 kawy to standart
starość nie radość
Super, że od razu widać różnicę, na pewno szybko to wyprostujecie.Ja nie chciałam patrzeć jak podcinaale marudna pozniej była jak zeszło znieczulenie ze podałam jej pedicetamol bo sam lekarz powiedział że może ja boleć. Ale różnica jest w ssaniu. I od jutra zaczniemy ćwiczyć juz w buźce bo uczy się na nowo używać języka i więcej jest ten język na zewnątrz.
Świetny te gryzak, zamówiłam taki sam.Piąstki tak, i kupiłam jej gryzaka grzybka Mombello i jest ekstra,bo nie wypada tak z rączki a mała go bardzo lubi. O taki jest.
Zobacz załącznik 1278497
Super, że od razu widać różnicę, na pewno szybko to wyprostujecie.
U nas kuźwa szpital. Dobruśka ma zapalenie oskrzeli (kończy już antybiotyk więc jest ok), ładnie jej już zeszło, tylko trochę jeszcze kaszle, a Marcelinę teraz dopadło i mnie chyba szlag trafi. We wtorek tydzień temu byłyśmy bo.pokasływała, było ok, zeszło jej później, a kilka dni temu znowu zaczęła. Wczoraj byliśmy u pediatry, osłuchowo czysto, tylko katar i kaszel, a dzisiaj widać, że coś jest nie halo, ciężej jej się oddycha, pół godziny temu to mi biedna tak zwymiotowała, że najpierw kąpałam ją, a potem siebie, ona była od stóp do głów mokra. A jak wróciłam spod prysznica to jeszcze wycierałam podłogę i fotel
Coś czuję, że jutro kolejna wizyta.
A wydawało mi się, że dziś jest lepiej. Pięknie spała w wózku, podniesiona, w nocy też była podniesiona i pięknie spała, z oddychaniem nie było źle, katar był mniejszy, kaszlu też mniej, aż tu nagle zonk...
Świetny te gryzak, zamówiłam taki sam.
Zdrówka dla Marcelinki, Zaraziła się pewnie od Dobrusi![]()