reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Marcowe mamy 2021

Pytanie dla dziewczyn które karmią piersią,czy Wy też jesteście takie mega głodne przez to karmienie? Bo ja to jem tak dużo jak nigdy, przed ciąża i w ciąży tyle nie jadłam 🙈 no i strasznie pić się chcę. No wiadomo, że dziecko ściąga ze mnie podczas karmienia, dlatego tak jest 😁
Oj tak, śmiałam się, że muszę jeść za troje, bo mała wysysa ze mnie co tylko może hahaha
Mogłabym jeść wszystko co popadnie mi w rączkę 😂😂😂

reklama
Oj tak, śmiałam się, że muszę jeść za troje, bo mała wysysa ze mnie co tylko może hahaha
Mogłabym jeść wszystko co popadnie mi w rączkę 😂😂😂
Noo a najlepsze ( a właściwie najgorsze) jest to, że zjem taką dużą porcję to nie czuje przejedzenia 😅 jestem najedzona, ale nie przejedzona 😅 gdzie normalnie to bym już dawno leżała z brzuchem do góry umierając 🙈😂

Hmm, moja od początku ma niebieskke i teraz ten kolor jej się pogłębił i podejrzewam, że na bank już jej takie zostaną, bo my oboje mamy niebieskie oczy, moja mama i teściowa też niebieskie także cudownie, niech zostaną niebieskie 😍
U nas na początku miał aż takie granatowe a teraz widzę ze ma jaśniejsze 😊 u u nas pół na pół ja brązowe mój niebieskie zobaczymy kto wygra 😂😉

Dziewczyny, czy któraś z Was też pieluchy pampers pure protection? Lub jakieś z Huggies? Bo zastanawiam się nad kupnem pieluch od pampersa a z huggiesa pieluchomajtek, bo z pampersa pieluchomajtki na noc są super.

reklama
Dziewczyny, czy któraś z Was też pieluchy pampers pure protection? Lub jakieś z Huggies? Bo zastanawiam się nad kupnem pieluch od pampersa a z huggiesa pieluchomajtek, bo z pampersa pieluchomajtki na noc są super.
Jeśli chodzi o pampersy pure protection to nam totalnie nie podeszły. Rzepy totalnie słabe, licho się trzymały i kilka razy mała przesikala je, bokiem jakby poleciało, gdzie przy Dada ani razu się nie zdarzyło a używamy ich na codzień.

Do góry