Niedługo mama
Fanka BB :)
A to dobre pytanieA te pieluchomajtki jak się zachowują jak jest kupa i trzeba go zdjąćczy jest opcja rozerwania żeby nogi były czyste?

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A to dobre pytanieA te pieluchomajtki jak się zachowują jak jest kupa i trzeba go zdjąćczy jest opcja rozerwania żeby nogi były czyste?
Ja mojego w rampersa ubieram i gołe stópkiJak do spania ubieracie w taki upał?
My też z synusiem ciepłolubni, on śpi w pajacu z długim rękawem. Ja to w nocy przykryta po zebyU nas w samym pajacu, bo ostatnio jak ubrałam na krótki rękawek to po godzinie pobudka i ryk. (Obawiam się że córka odziedziczyła po mnie cieplolubnosc i że w nocy jest się chociaż trochę okrytym)
Oj ja nie wyobrażam sobie bez parasolki, jak tylko słońce zaświeci mojemu na buźkę to od razu się wierci i złościMy też z synusiem ciepłolubni, on śpi w pajacu z długim rękawem. Ja to w nocy przykryta po zebyale u nas w domu jest dosyc chłodno, wiec my po spacerze to się w domu chłodzimy.
A używacie parasolki przeciwsłonecznej do wózka?
Przy dwójce pociech też tak robiłam miesiąc temu był u nas odpust i oczywiście musiałam 3 balony z helem kupić papę smerfa smerfetkę i traktor i mąż młodemu 3 naraz przywiązał godzine dziecka nie byłoDziewczyny próbowałyście już przyczepić maluszkom balona z helem do rączki lub nóżki?
Polecam, naprawdę mnóstwo frajdy
Moja córcia ma bardzo dużo do powiedzenia balonowi, fika rączkami i nóżkami a balonik się ciągle rusza.
U nas sprawdza się elegancko![]()
Bodziak na ramiączkach tylko bo ciepło w nocy ewentualnie obok leży pieluszka koc bambusowa to nakryje jak chłodny jest ale po minucie się rozkrywa nie lubi jak ma ciepło resztą jak rodzeństwoJak do spania ubieracie w taki upał?
Rozrywasz po bokach a nóżki czyste zostająA te pieluchomajtki jak się zachowują jak jest kupa i trzeba go zdjąćczy jest opcja rozerwania żeby nogi były czyste?
To samo chciałam dzisiaj zapytaćU nas zawsze na noc ja ubierałam w pajacyka i do tego cienki kocyk, bo moja po mnie zmarzluch, a noce są chłodniejsze i mamy mikro uchył zawsze zrobiony na noc. Wczoraj ubrałam ją w cienkie body długi rękaw i spodnie ze stopkami no i kocyk, ale sprawdzam zawsze czy nie ma spoconego karku, nie miała więc było ok a dzisiaj to już totalna hica u nas i ciężko było wytrzymać.. Więc dziś na noc założyłam jej body na krótki rękaw i bez spodenek i do tego kocyk cienki. A jak będzie jej w nocy zimno to ja ubiorę cieplej
![]()
A to dobre pytaniechociaż ja planuje ubierać je na noc a u nas w nocy nigdy nie ma kupy
![]()
A ja swoją mała znalazłam spiaca na brzuchu. Od tygodnia sama się obracać zaczęła na brzuch i tylko chce lezec na brzuszku ciągle a dziś to już cholera jasna na tym brzuchu spi. Trochę strach, ale chyba kontroluje mloda co robi.
Moja córka od początku śpi na brzuchu . Jak dziecko podnosi główkę potrafi ją obracać to nie widze przeciwskazań do spania na brzuchuA ja swoją mała znalazłam spiaca na brzuchu. Od tygodnia sama się obracać zaczęła na brzuch i tylko chce lezec na brzuszku ciągle a dziś to już cholera jasna na tym brzuchu spi. Trochę strach, ale chyba kontroluje mloda co robi.