E
ecza
Gość
Spokojnie moja to w body z lidla w rozm 50/56 wchodzi, z hm tez 62 ale z pepco 68 jak nic musi byćTo tylko moje dziecko na rozmiarze 62a z lidla to w 56 się jeszcze mieści
ale my obydwoje ok. 165 cm
![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Spokojnie moja to w body z lidla w rozm 50/56 wchodzi, z hm tez 62 ale z pepco 68 jak nic musi byćTo tylko moje dziecko na rozmiarze 62a z lidla to w 56 się jeszcze mieści
ale my obydwoje ok. 165 cm
![]()
Dobre z tym arbuzemO to z dziwactw - nie lubiłam arbuza, wiem że to dziwne. A na komuni chrześniaka zaczęłam się nim opychać ze mąż pierwszy skojarzył że chyba jestem w ciąży bo patrzył ze zdumieniem jak go jem![]()
To u mnie tak samoA to u mnie wszyscy się śmiali , że z moim węchem będę mieć przekichane a tak naprawdę nie było żadnej różnicy....szczerze to nie będąc w ciąży mam bardziej wyczulony węch niż w trakcie![]()
Mi to się całą ciążę marzyło Mohito.....i dalej tak mamDobre z tym arbuzemja właściwie nie miałam zadnuchwały awersji pokarmowych , jadłam normalnie mięso ale mniej. Za to z zakupów to wracalam z toną przeroznych owoców
![]()
No bo my może mamy już tak dobry węch , że lepszy już być nie może i dlatego różnicy nie byłoTo u mnie tak samo![]()
Dokładnie dla siebie to musze brać najmniejszy rozmiar a nieraz i tak mi za dużyAle ogólnie lidl ma strasznie dużą tą rozmiarówkę....
Dokładnie dla siebie to musze brać najmniejszy rozmiar a nieraz i tak mi za dużyalbo z mody młodzieżowej sobie kupuje
![]()
Znaczna większość mam 68 wielu różnych firm polskich i hamerykańskichNo dokładnie, legginsy na 68, bo nie upinają ale body i inne to już duże
A kupujesz tylko w h&m? Czy w inne firmy też wchodzi w 68? Bo jeśli tylko w h&m to możliwe, że normalnie ma rozmiar 74 a z h&m tylko 68![]()
U mnie dokładnie tak samo ani jednego ciuszka nie kupiłamZnaczna większość mam 68 wielu różnych firm polskich i hamerykańskich, ale np Lidl - 62 - ci to mają przegiętą rozmiarówkę, a Pepco to już 74 - i też jeszcze kilku innych firm, które mają mniejsze niż standardowe. Więc zdecydowanie mamy 68, spodenki o ile nie są wąskie to wchodzi też jeszcze 62. Ja ciuszków w ogóle nie kupuję, mam takie ilości, że nawet 1/3 dziecku nie zakładam, bo nie mam jak, czasowo nie wyrobię nawet przebierając 4 razy dziennie
![]()