reklama

Marcowe mamy 2021

reklama
QUOTE="Mary2094, post: 21333470, member: 200910"]
Bo pewnie modlitwą i różańcem wszystko się zalatwi 😂😂
Wierzę w Boga, ale czasem jak słyszę te brednie kościoła to śmiać mi się chcę. In Vitro jest wielkim darem, bo ludzie którzy nie mogą mieć dzieci mają wielką szanse na to, i nie zrozumie tego ten kto się o dziecko nie starał.
Tak samo Pani Kaja Godek na mnie działa tak elektryzująco, że bym jej najchętniej tylek w mrowisku ulokowała tak działa na mnie ta baba.
Dokładnie uważam tak samo😊wiesz co nie tylko o modlitwę tylko ze to niegodne kobiety i porównanie do inseminacji u zwierząt itp. Poprostu żenada 😂 normalnie takie brednie , że aż wstyd powtarzać 🙈
[/QUOTE]
A wyobraź sobie jaki u mnie skandal bo u mnie była igerencja i badanie pod kątem wad genetycznych wybierane były i byłapsze najlepsza. a te nieprawidłowe utylizacja więc zaraz byłabym okrzyknięta ze morduje nie winne dzieci ahhh. temat rzeka☹️
u mnie zero chrzcin i tego typu imprez 😜
moja siostra np robi ale nie wierzy ślepo w to wszystko
a moje brat nie wierzy ale robi bo na wiosce mieszka więc zaraz by ich wyklęli 😂😂😂

Dokładnie uważam tak samo😊wiesz co nie tylko o modlitwę tylko ze to niegodne kobiety i porównanie do inseminacji u zwierząt itp. Poprostu żenada 😂 normalnie takie brednie , że aż wstyd powtarzać 🙈
A wyobraź sobie jaki u mnie skandal bo u mnie była igerencja i badanie pod kątem wad genetycznych wybierane były i byłapsze najlepsza. a te nieprawidłowe utylizacja więc zaraz byłabym okrzyknięta ze morduje nie winne dzieci ahhh. temat rzeka☹️
u mnie zero chrzcin i tego typu imprez 😜
moja siostra np robi ale nie wierzy ślepo w to wszystko
a moje brat nie wierzy ale robi bo na wiosce mieszka więc zaraz by ich wyklęli 😂😂😂
[/QUOTE]

Juz by w Ciebie krzyżami rzucali 😂😂
No my robimy chrzciny dla spokoju rodziców. Z chęcią bym ich nie robiła.

Ooo muszę to wypróbować 🤔 z zabawek to u mnie sprawdza się ośmiornica Tomy Lamaze, młoda potrafi do niej gadać z pół godziny. Jeszcze Ogoboli, taka silikonowa kula jest hitem - leży bąk i próbuje ja do dzioba włożyć 😂
Tak, tak kula jest świetna 😁 moja też ją ma i tak próbuje ją wcisnąć do buzi, że po dłuższym czasie się już denerwuje bo jej się nie udaje 😅 no nie dziwota 😂 Dzieci są przekochane 😍

Spróbuję jeszcze raz z bujaczkiem, tylko najgorsze jest to ze jak chce np coś przy niej zrobić to tylko potrafi zawiesić się na tv. A nie chce nadużywać tego tym bardziej że jest to małe dziecko i nie powinno oglądać tv.
Moją też już interesuje tv i niestety nie pozbędziemy się tego, bo takie rzeczy zawsze dzieci interesują 😜 Ale też nie daje mojej oglądać, od małego uczyć...

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry