reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Marcowe mamy 2021

U nas msza dopiero na 10.30 więc podejrzewam ze nim dojedziemy na salę to będzie ok 12. I też kawa i obiad
My mamy Chrzciny 15 sierpnia w Święto, więc po mszy będzie chrzest 15 minut i potem od razu do restauracji idziemy, bo wynajmujemy lokal i tam będzie najpierw obiad a potem kawa i tort i jeszcze deser ( lody) są w zestawie menu 🙂

reklama
Ja nadal karmię piersią a 17 tygodni minęło, i też nie mam okresu i liczę na to ze się nie pojawi przez okres karmienia 🙉
Hahaha, u mnie w czwartek 14 tygodni po porodzie i tylko karmie piersią i okresu na szczęście nie mam 😁 I też mam nadzieję, że okres nie wróci podczas karmienia. Cudowne jest zycie bez okresu 😍 Ale na usg u ginekologa"było widać jak tam wygląda owulacja itp, więc powiedział, że może zaniedlugo wrócą dni płodne.

Super🙂widocznie stwierdził że lepiej poprowadzi msze 😜😄
To moja córka od urodzenia zawsze ziewa głośno, wyobraźcie sobie takiego noworodka czy niemowlaka, który ziewając wydaje odgłosy " aaaaa" jakby był znudzony życiem 😅 Teraz w niedzielę byliśmy na chrzcinach mojej chrześniaczki i w pewnym momencie gdy była totalna cisza w kościele i ksiądz coś mówił ona tak na cały kościół ziewnęła 😂 No myśleliśmy, że tam nie wytrzymamy, tak nam się śmiać chciało 😂 Gdyby tego było mało, gdy staliśmy przed ołtarzem na końcowym sakramencie, ja jako matka chrzestna ale miała małą na rękach bo się tatusiowi wniebogłosy rozpłakała, stalam za moim kuzynem i ksiądz tam do nich po cichu mówił a moja Nela jeszcze z dwa razy tak ziewnęła na głos🙈🤣 No agentka 😂

My mamy Chrzciny 15 sierpnia w Święto, więc po mszy będzie chrzest 15 minut i potem od razu do restauracji idziemy, bo wynajmujemy lokal i tam będzie najpierw obiad a potem kawa i tort i jeszcze deser ( lody) są w zestawie menu 🙂
A dlaczego po mszy a nie w trakcie? Przynajmniej u nas tak się robi, dlatego sie zastanawiam😉

Ostatnia edycja:
Hahaha, u mnie w czwartek 14 tygodni po porodzie i tylko karmie piersią i okresu na szczęście nie mam 😁 I też mam nadzieję, że okres nie wróci podczas karmienia. Cudowne jest zycie bez okresu 😍 Ale na usg u ginekologa"było widać jak tam wygląda owulacja itp, więc powiedział, że może zaniedlugo wrócą dni płodne.
Och tęsknię za tym czasem bez okresu😅To u mnie 15 tygodni, karmie mm i okres miałam już dwa razy na szczęście bezbolesny więc da się żyć 😂😂😉

Ja też karmie, wczoraj było 15 tygodni, okresu nie ma a chciałabym być znowu płodna 🙊🙈

reklama
Do góry