MamM
Fanka BB :)
U nas też czkawka codziennieA co z czkawkami dalej macie z nimi problem.? Moja córka jak na przykład zasnąć nie może to tak wyrzeka i dostaje czkawki. Już mnie męczą bo zdarzają się nawet 3 razy dziennie
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
U nas też czkawka codziennieA co z czkawkami dalej macie z nimi problem.? Moja córka jak na przykład zasnąć nie może to tak wyrzeka i dostaje czkawki. Już mnie męczą bo zdarzają się nawet 3 razy dziennie
Też czkawka nadal obecna...jest dzień , że jej nie ma...za to w następny ze 4 razy nawet...A co z czkawkami dalej macie z nimi problem.? Moja córka jak na przykład zasnąć nie może to tak wyrzeka i dostaje czkawki. Już mnie męczą bo zdarzają się nawet 3 razy dziennie
Oj nie trzeba z każdym...jak zauważysz jakieś nieprawidłowości...Ty lub lekarz...np asymetrię...A czemu chodzicie do fizjoterapeuty? Z każdym bobasem trzeba się wybrac![]()
no my już długo chodzimy mam wcześniaka więc ma co nadrabiaćA czemu chodzicie do fizjoterapeuty? Z każdym bobasem trzeba się wybrac![]()
Codziennie, u moich dzieci to norma po zrobieniu siku, ale małej to nie przeszkadzaA co z czkawkami dalej macie z nimi problem.? Moja córka jak na przykład zasnąć nie może to tak wyrzeka i dostaje czkawki. Już mnie męczą bo zdarzają się nawet 3 razy dziennie
Moja szwagierka stwierdziła, że dziecko się dobrze rozwija i to normalne (tez mnie niepokoiło, bo podnosi tsk główkę prawie od początku). Ona jest fizjo.Będę wdzięczna jak podzielisz się opinią fizjoterapeuty![]()
Jak Cię albo lekarza coś niepokoi. Ja poszłam bo mam w rodzinie i mogę se sprawdzićA czemu chodzicie do fizjoterapeuty? Z każdym bobasem trzeba się wybrac![]()
No jasne, o to mi chodziło, że napisać to w taki fajny sposób i przedstawić co planujemymoim zdaniem napiszcie ale nie pisałabym tak wprost że kasa (generalnie nikt tego nie lubi) tylko
napisałabym że waszym marzeniem dla Neli jest zrobienie kącika zabaw w którym Nela będzie mogła rozwijać się i swoje zainteresowania jeżeli chcecie być częścią tego marzenia i pomóc nam spełnić dla niej marzenie prosimy o symboliczny prezent w postaci gotówki. Dziękujemy.
bla bla coś w tym stylu no wiesz o co chodzi
ludzie chętniej przyjmują wiadomości jako się ich o coś prosi i przedstawia historię wtedy czują się ważni i są chętni do pomocy...
ja teraz pisałam mojej siostrze na komunię dla małego bo też chciała kasę i mały dostał samą kasę + medalik i jaka drobne rzeczy
....kurde aż szkoda że nie robię żadnych party![]()
Moja to ma jeszcze czkawki, bo dużo powietrza łyka na początku picia i się non stop wierci, albo jak ja przebieram i jest chłodniej to wtedy teżA co z czkawkami dalej macie z nimi problem.? Moja córka jak na przykład zasnąć nie może to tak wyrzeka i dostaje czkawki. Już mnie męczą bo zdarzają się nawet 3 razy dziennie
daj spokój to nie rodzina królewskaNo jasne, o to mi chodziło, że napisać to w taki fajny sposób i przedstawić co planujemywiadomo, że nie napisze, że wolimy kasę niż prezent i tyle
Pytałam czy po prostu ogólnie wypada na Chrzciny coś takiego zaznaczyć
![]()
My też nie byliśmy u fizjoterapeuty ani razuA czemu chodzicie do fizjoterapeuty? Z każdym bobasem trzeba się wybrac![]()
my byliśmy już 3 razy i nic niepokojącego teraz jak zacznie raczkowaćMy też nie byliśmy u fizjoterapeuty ani razua czkawke np. dostaje jak leży na brzuchu
a idziecie ponownie na usg bioderek?
U nas było wszystko ok. Ale jeszcze się rozwijały wiec lekarz wpisał, że kontrola na życzenie i się zastanawiam czy iść bo w sumie nic mnie niepokoi ale z drugiej strony może warto sprawdzić.
A Wy jak robicie?
No i w sumie masz racjędaj spokój to nie rodzina królewskaa wy nie robicie nic nie etycznego.
moja kuzynka to była bezczelna napisała wprost min 1 tys
oczywiście na wesele![]()