reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Marcowe mamy 2021

Wgl moja Nela przebiła wszystko wczoraj 😁 Poszła spać o 17:30, myślałam, że na drzemkę godzinną. O 20 zaczęła się wiercic, bo chciała jeść, więc jej dałam cycka i mówiłam do niej by się rozbudziła, bo byłam przekonana, że jak nie wstanie to się obudzi o 2 w nocy i będzie wyspana. Ale ona zasnela przy tym cycku, więc mówię no trudno, jak chce spać niech śpi. I wierzycie, że wstała dzisiaj o 6 dopiero? 😍 Oczywiście o 2 w nocy dałam jej cycka by się napiła.
To nieźle pospała, pewnie nie wiedziałaś co z czasem zrobić😅ja bynajmniej tak mam jak mój za długo śpi, niby można zaległości nadrobić ale jakoś tak dziwnie 😂

reklama
👊haha ja też Baran😎 ale syn wyszedł wodnik (To osoby bardzo temperamentne, odważne, nie boją się mówić wprost tego, co myślą. Są niezależne i nie lubią się podporządkowywać.)😂😂😂 już się boję 🤪oj Mąż za lekko nie będzie mieć 😂
To mój narzeczony wodnik i moja mama też i opis strzał w 10 😁 Ale generalnie wodniki to super ludzie są 😉 Mój to taki łagodny wodnik 😁
A Ty z końca marca czy początek kwietnia? Bo ja 26.03 😉

To nieźle pospała, pewnie nie wiedziałaś co z czasem zrobić😅ja bynajmniej tak mam jak mój za długo śpi, niby można zaległości nadrobić ale jakoś tak dziwnie 😂
No bez kitu! 😅 Nie wiedziałam za co się chwycić i w sumie nic konkretnego nie zrobiłam, bo myślałam, że idzie tylko na drzemkę, więc nie zaczynałam roboty a tu tyle spała 😅 fakt faktem o 20 się przebudziła i musiałam z nią leżeć godzinę bo nie dała mi odejść 😅 dzisiaj moja też konkretnie śpi 😝 Ale ona codziennie ma swój rytuał, że pobawi się 2h i idzie spać bo jest zmęczona. Wstała o tej 6, zabawa, poszła spać o 8-9, zabawa i ćwiczenia i kąpiel, bo była spocona po ćwiczeniach na brzuszku (no i wczoraj nie wykąpalam jej bo spała od 17:30 😅), o 11:00 poszła spać i spała do 14 z przerwa na cycka a ja zdążyłam zrobić obiad 🤗 No i teraz poszła znów spać o 16 😄

O jeny jaki słodki widok 😍 Śliczne dziewczynki 🥰 A jaka blondyneczka z tej starszej 🤗 A malutka świetne oczka 🤗
Dzięki ❤
Ale piękna dziewczynka 😍
I siostrzyczka starsza cudne włosy ma ❤️❤️
Ano, w końcu rok temu zaczęły jej rosnąć
To i my się pokażemy. Kluska Melania z mamą. Super Was zobaczyć. Cudne te nasze dzieciaczki 🥰Zobacz załącznik 1294147
Oh, jaki cudowny pulpasek!! Tak wyglądały moje starsze dziewczyny, w porównaniu z nimi Marcysia to przecinek 🙈🙈🤣🤣
👊haha ja też Baran😎 ale syn wyszedł wodnik (To osoby bardzo temperamentne, odważne, nie boją się mówić wprost tego, co myślą. Są niezależne i nie lubią się podporządkowywać.)😂😂😂 już się boję 🤪oj Mąż za lekko nie będzie mieć 😂
Ty mi o temperamentnych nic nie mów. Ja skorpion, mąż lew, najstarsza lew, średnia waga (niby zrównoważona i spokojna - ciekawe gdzie) i teraz ryby, niby tu powinien być spokój, ale jakoś nie wierzę mając podobno spokojną wagę, a zresztą dla ognia w domu wystarczymy my z mężem i nasza najstarsza 🙈🙈
PS: skorpion z lwem to jedno z najgorszych i najmniej dzialających połączeń. Dlatego jesteśmy ze sobą od 19 lat i ostatnio mieliśmy 16 rocznicę ślubu.

Czy Waszym maluchom też w ekspresowym tempie rosną pazurki?
Ja muszę co 3 dni obcinać, bo na czwarty byłyby już konkretne rysy 🙆‍♀️
Oj tak! Przydałoby się co 3-4 dni, ale tnę raz w tygodniu, bo trzeba ją łapać w drzemce i do tego się budzi 🤬🤬

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry