reklama

Marcowe mamy 2021

Ja muszę iść właśnie do urofizjo, bo mam tą wielką bliznę po nacięciu i pęknięciu krocza aż do pośladka i jest twarda. Ale normalnie nie chce mi się iść i nie mam kiedy...
Polecam bardzo mimo wszystko. Fizjo Ci przepracuje tę bliznę. Ja się bardzo zdziwiłam, że moja blizna po nacięciu 15 lat temu mnie tak boli i daje takie dolegliwości, że jak mi babka ją nacisnęła, to bolało mnie aż do kolana...

Moja też wstała o 6, teraz właśnie zasnela przy cycku i śpi wtulona we mnie więc idę drzemnac się z nią 🥰
Obudziłyśmy się dzisiaj o 9 🙈🙈

reklama
Polecam bardzo mimo wszystko. Fizjo Ci przepracuje tę bliznę. Ja się bardzo zdziwiłam, że moja blizna po nacięciu 15 lat temu mnie tak boli i daje takie dolegliwości, że jak mi babka ją nacisnęła, to bolało mnie aż do kolana...

O kuźwa, to starsznie długo bolała... To ja muszę iść obowiązkowo, żeby łatwiej mi się rodziło drugie dziecko 😁

Ale zajebiscie 😍 a o której poszła spać?

My jeszcze lepsi wstalam od 10🙈 a mały dalej śpi😅ale.od 7 do 8.40 były rozmowy 😅

O kuźwa, to starsznie długo bolała... To ja muszę iść obowiązkowo, żeby łatwiej mi się rodziło drugie dziecko 😁

Ale zajebiscie 😍 a o której poszła spać?
20.30 już spała (oczywiście były pobudki na cycka).
Co do blizny, to nie bolała, ale babka mi powiedziała, że każda blizna, którą mamy może dawać dolegliwości, o których nie wiedzieliśmy, że problemy niby nie związane, pojawiające się po latach, mogą być od blizn. No i ruszyła na tę moją poporodową i okazało się, że po naciśnięciu poczułam ten sam ból, który od kilku lat promieniuje mi na prawe udo, byłam pewna, że to od kręgosłupa...

Cytując reklamy: Nie masz pomysłu? Kup go! 😁

Mam i polecam. Co prawda zabawy dla naj naj najmłodszych są czasem bardzo oczywiste, ale im starsze dziecko tym ciekawsze propozycje

20210727_110937-1.jpg

Ja mam taką.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry