• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Marcowe mamy 2021

reklama
U nas zaczęliśmy od brokuła i to porażka, totalnie nie smakował. Po podaniu odrazy odruch wymiotny, a po kolejnym zwymiotował. Na drugi dzień podałam marchewkę i to był strzał w dziesiątkę smakował i cmokał 😉😋
U nas po marchewce była masakra 😜 chyba co dziecko to historia
ale fakt że młody bardziej lubo brokuła z Batatem niż samego brokuła ☺️

"Podczas rozszerzania diety, należy dbać także o odpowiednią ilość tłuszczu dostarczanego z pożywieniem. Do posiłków, które same w sobie nie zawierają tłuszczu (np. warzywa, owoce, kasze), warto po ugotowaniu dodać kilka kropli dobrej jakości oleju lub wiórek masła.

Jeśli używasz gotowych produktów dla niemowląt np. kaszek, czy słoiczków – zawsze sprawdzaj, czy w swoim składzie mają dobry tłuszcz. Jeśli nie, możesz go dodać samodzielnie. Dzięki temu witaminy, które są rozpuszczalne w tłuszczach, zawarte w posiłku, będą miały szansę się wchłonąć, a maluch otrzyma pełnowartościowy posiłek."

No Ci powiem ze podczas badania tam na dole to zaciskałam zęby z bólu, bo stosunki np mam bardzo nieprzyjemne. No i popuszczam trochę mocz a nie czuje.
to ja wszystko na szczęście ok przy stosunkach ale jak się nie wypróżnie że tak powiem to czuje nacisk😕
jeszcze z wierzchu nie ładnie robi się bliznowiec ale tylko po jednej stronie ☹️
wrócę z wakacji to się zapisuje o siebie też muszę zadbać 😜

to ja wszystko na szczęście ok przy stosunkach ale jak się nie wypróżnie że tak powiem to czuje nacisk😕
jeszcze z wierzchu nie ładnie robi się bliznowiec ale tylko po jednej stronie ☹️
wrócę z wakacji to się zapisuje o siebie też muszę zadbać 😜
Nie ma na co czekać powiem szczerze. Bo mi dół się cały posypał a najbardziej mnie denerwuje to ze popuszczam a tego nie czuje i nie mam nad tym kontroli wgl, plus ten ból w odcinku krzyżowym..

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry