U mnie też z tym ciężka sprawaMoja mama co tydzień myje
![]()

ale teraz to na 100% kogoś wynajmę
przed pandemią miałam Panią do sprzątania co 2 tyg a teraz to wszystko sama

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
U mnie też z tym ciężka sprawaMoja mama co tydzień myje
![]()
no powiem CI że talent maszMiło mi bardzo Vanes, dziękuję.
Nigdy nie zastanawiałam się nad ewentualna cena.. A na ile Ty wyceniasz hehe![]()
Oj tak. Smoczki są przereklamowane. Moja nie uznaje od zawsze. 2 dni pogryzła, bo ją dziąsła bolały. Teraz znów smoczek poszedł w odstawkę.wiecie co Wam powiem ale to chyba ściema jest z tymi smoczkami, że dzieci się przyzwyczajają.
ja mojemu dałam jakoś 2 tyg po urodzeniu był moment że namiętnie go ssał potem był etap że zasypiał i zaraz wypluwał
a teraz od tyg wkładam mu smoczka a ten odrazu fuuu jakby chciał mi powiedzieć matka sama se to weź...![]()
![]()
kompletnie nie chce smoczka nawet jak się popłacze także cieszę się że nie uległam fantazjom i mu nie zabraniałam
![]()
Serio. Jak pamiętam co tydzień w sobotę okna myję. Jakiś dziwny rytuał. Dobrze ze nie gotuje co sobota fasolki po bretońsku- bo tak kiedyś byłoCo tydzień!?
Moja mama ze 4 razy do roku. A ja to w ogóle może dwa. Mój mąż zazwyczaj myje, ale w roku łącznie myte są może 3 razy![]()
U nas też mloda odrzuciła smoczki, zaraz po podcięciu dolnego wędzidełka. Próbowałam kilka razy jej dać, ale nie chce. Więc jest bezsmoczkowa. Ogólnie za to ssie kciuki i obserwujemy z neurologopedą obecnie czy to będzie etap przejściowy.wiecie co Wam powiem ale to chyba ściema jest z tymi smoczkami, że dzieci się przyzwyczajają.
ja mojemu dałam jakoś 2 tyg po urodzeniu był moment że namiętnie go ssał potem był etap że zasypiał i zaraz wypluwał
a teraz od tyg wkładam mu smoczka a ten odrazu fuuu jakby chciał mi powiedzieć matka sama se to weź...![]()
![]()
kompletnie nie chce smoczka nawet jak się popłacze także cieszę się że nie uległam fantazjom i mu nie zabraniałam
![]()
U nas też kciuk grany i obserwuję. Ale wydaje mi się, że u nas przejściowy, bo w zeszłym tygodniu jeszcze ssała kciuka a teraz ssie całą rączkę, a kciuk z rzadka do wyciszenia jak się przebudzi. Mam jeden smoczek w domu, Curaprox, ale nie był użyty ani razu, dostałam go jako wygraną w konkursie razem ze szczoteczką i gryzakiem. Szczoteczkę zużyła Dobrusia, Marcysia używa bardzo chętnie gryzaka, a smoczek leży. Ostatnio zerknęłam na ceny tych rzeczy i padłamU nas też mloda odrzuciła smoczki, zaraz po podcięciu dolnego wędzidełka. Próbowałam kilka razy jej dać, ale nie chce. Więc jest bezsmoczkowa. Ogólnie za to ssie kciuki i obserwujemy z neurologopedą obecnie czy to będzie etap przejściowy.
Chyba o tej marce mi neurologopeda wspominała, z racji właśnie tych zawrotnych cenU nas też kciuk grany i obserwuję. Ale wydaje mi się, że u nas przejściowy, bo w zeszłym tygodniu jeszcze ssała kciuka a teraz ssie całą rączkę, a kciuk z rzadka do wyciszenia jak się przebudzi. Mam jeden smoczek w domu, Curaprox, ale nie był użyty ani razu, dostałam go jako wygraną w konkursie razem ze szczoteczką i gryzakiem. Szczoteczkę zużyła Dobrusia, Marcysia używa bardzo chętnie gryzaka, a smoczek leży. Ostatnio zerknęłam na ceny tych rzeczy i padłam
![]()
Gryzak| Niweluje ból związany z ząbkowaniem – wspiera rozwój sensoryczny i motoryczny | CURAPROX-Shop Polska
Eliminuje ból związany z ząbkowaniem przy mocnym zgryzie. Pomaga dziecku przygotować się na pojawienie się pierwszego ząbka. Czytaj więcej …curaprox.pl