Patii26
Fanka BB :)
Ojeeej, ale malutka slodziutkaU nas błękitne obwódki wokół źrenic, w brązowe już nie wierzę.
Zobacz załącznik 1310919
A tu moje trzy cuda.
Zobacz załącznik 1310921
Ja też mam dwie siostry i zawsze możemy na siebie liczyć
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ojeeej, ale malutka slodziutkaU nas błękitne obwódki wokół źrenic, w brązowe już nie wierzę.
Zobacz załącznik 1310919
A tu moje trzy cuda.
Zobacz załącznik 1310921
Malutka ma piwneDziewczyny a jak z kolorem oczu u Waszych maluszków?
Zmieniły już kolor na piwny bądź zielony![]()
Ona tak trochę rockowo metalowo, punk i jeszcze jak japońskie subkultury. Nie ogarniam, ja sama pół życia glany nosiłam i nadal słucham ciężkiego brzmienia. A mój mąż stary punkraczej się siebie nie wyprą
Ps widzę że starsza to bardziej styl pop punk?
Wszystkie mają charaktery i to solidne. Dobrusia jest tak uparta, że ja wymiękam. Słucha tylko mnie, reszta nie ma w ogóle autorytetuMaleństwo śliczne, pasują jej niebieskie oczka! i jakie ma brewki pięknie zarysowane
Dobrze powiedziane - cuda!
Najstarsza widać, że ma charakter![]()
Oj tam, sąsiadów córka wygląda jak swoja mama, a wszyscy jej mówią, że czysty tatuś. Co wszyscy się na tych tatusiów uwzięliOoo jak fajnie to słyszeć... A nie ciągle - "cały tatuś"
dziękuję
My oboje zielonoocy a malutka ma póki co niebieskie
Ale super. Ta wełna naprawdę jest ekstra, ja właśnie kupiłam dzisiaj w lumpie 2 bodziaki w dobrym stanie.My chcieliśmy kupić jej kombinezon, mąż zszedł do piwnicy a tam 3 kombinezony plus jeszcze pełno kurtek, bezrękawników na terazjedynie kupimy jej wełniane buciki i może jakieś spodnie do tych kurtek co ma na zimę, bo bardzo mi się spodobały te wełniane rzeczy.
Tez myślałam żeby wybrać się na nową dostawę do lumpeksu. Najwyzej wezmę młodą pod pachę i pojedziemyOna tak trochę rockowo metalowo, punk i jeszcze jak japońskie subkultury. Nie ogarniam, ja sama pół życia glany nosiłam i nadal słucham ciężkiego brzmienia. A mój mąż stary punk♀
Wszystkie mają charaktery i to solidne. Dobrusia jest tak uparta, że ja wymiękam. Słucha tylko mnie, reszta nie ma w ogóle autorytetu
Oj tam, sąsiadów córka wygląda jak swoja mama, a wszyscy jej mówią, że czysty tatuś. Co wszyscy się na tych tatusiów uwzięlijak to głównie nasza robota
komórkę jedną dołożyli i se wyobrażają nie wiadomo co
Ale super. Ta wełna naprawdę jest ekstra, ja właśnie kupiłam dzisiaj w lumpie 2 bodziaki w dobrym stanie.
Wow, oryginalnie bardzoMalutka ma piwnetrochę coś tam na obrzeżach niebieskiego ale tak są piwne. Fajnie się wymieszały męża niebieskie z moimi zielonymi.
ależ ona ma włosówMy w czwartek świętujemy pół rokui dopiero faktycznie teraz idzie prawa dolna jedynka
Jest biała plamka i górka w tym miejscu. Zobaczymy jak to będzie bo trochę dzis była ale milcząca
A tu wstawiam foto z dzisiaj. Mina z typu - co zbroić.
U nas też idzie a nawet już wyszła prawa dolna jedynka....stuka pod łyżeczką więc to na pewno ząb...My w czwartek świętujemy pół rokui dopiero faktycznie teraz idzie prawa dolna jedynka
Jest biała plamka i górka w tym miejscu. Zobaczymy jak to będzie bo trochę dzis była ale milcząca
A tu wstawiam foto z dzisiaj. Mina z typu - co zbroić.
CudownaWysyłam zdj Nelki z sesji na 5 Msczawsze co miesiąc jej robię na pamiętaka
Zobacz załącznik 1310870Zobacz załącznik 1310871Zobacz załącznik 1310872
Ojej ale śliczna pyzunia
Super pamiątka!
Też mamy piątkę za sobą.
Ale ten czas leci, dopiero co pisałyśmy o skurczach, czopach i innych zwiastunach porodu a tu proszę... Wzruszyłam się, Nela będzie miała powodzenie, bez dwóch zdań![]()
Melania słodziaśnaMam piwne. Melanii zostały takie stalowe na razie. Też kiedyś pytałam. Czy od tego czasu u kogoś są jednak zmiany ?
Super dziewczynyU nas błękitne obwódki wokół źrenic, w brązowe już nie wierzę.
Zobacz załącznik 1310919
A tu moje trzy cuda.
Zobacz załącznik 1310921
Ja tez daję żywcaJa daje normalna, z butelki, typu właśnie żywiec