reklama

Marcowe mamy 2021

Przecież on ma tyle co nasze dzieciaczki urodzone o czasie ! Pięknie rośnie!
no tak ale Wasze słodziaki swoje już ważyły a on nie spełna 2 kg dlatego się tak rozczulały😂
podobno niektóre wcześniaki nie nadrabiają.
ja to się cieszę że się skończylo tylko tak 🤪
czy Wasze dzieci też ściągają skarpety chyba taśmą dwustronną przykleję 😂
nie dosyć że czapka to doszły skarpety już się bije zimy i rękawiczek 🙄

reklama
no tak ale Wasze słodziaki swoje już ważyły a on nie spełna 2 kg dlatego się tak rozczulały😂
Moja dopiero zaczęła za stopy chwytać i wkładać do buzi ale dzisiaj już powoli grzebała w skarpetach, więc lada chwila i będą lądować na ziemii 😂

Tak, w szczególności w wózku jest ściąganie skarpetek i zabawa nimi. 😄
Moja córka pobila rekord. Właśnie obudziła się z 2h drzemki. Juz nie pamiętam kiedy tak długo spala 🙈

Tak, w szczególności w wózku jest ściąganie skarpetek i zabawa nimi. 😄
Moja córka pobila rekord. Właśnie obudziła się z 2h drzemki. Juz nie pamiętam kiedy tak długo spala 🙈
No to u mojego 2 godz to standard, dziś spał na spacerze ponad 3🤨🙂
ale śpiochy mój to max pół h właśnie kończy ostatnia drzemkę i potem kąpiel, jedzenie bajeczki/kołysanki i tuli luli do g.7 😍
niestety co mi z tego jak chyba dopadła mnie bezsenność już gdzieś czytałam w jednej mądrej książce że te normalka dziecko zaczyna przesypiać a u ciebie bezsenność 😡 ale wiem że to minie jak wszystko😂

ale śpiochy mój to max pół h właśnie kończy ostatnia drzemkę i potem kąpiel, jedzenie bajeczki/kołysanki i tuli luli do g.7 😍
niestety co mi z tego jak chyba dopadła mnie bezsenność już gdzieś czytałam w jednej mądrej książce że te normalka dziecko zaczyna przesypiać a u ciebie bezsenność 😡 ale wiem że to minie jak wszystko😂
U nas też turbo drzemki ale dziś chyba pogoda zrobiła swoje że 2h spala 😃

Pytanie do Mam karmiących mieszankami mlecznymi. Jakie mleczko ostatecznie wybrałyście? Zmieniałyście często czytałam. Co teraz podajecie?
my wcześniej holle A2 stage 1
takie
A592F9E5-0E64-488E-A3E5-A60D2269DD5A.jpeg

a teraz przeszliśmy na Kendamil
taki
9CE28A09-F215-42CC-811A-7FFAEF1F9C4C.jpeg

a Wy jakie?

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć