Ja bym tak została jakbym już miała takie warunkiMój tata już od dobrych 15 lat tam mieszka. Ale mu zostały 3 lata do emerytury, i wraca do Polski bo tęskni jednak za krajem - bo morze i góry już mu bokiem wychodzą![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Ja bym tak została jakbym już miała takie warunkiMój tata już od dobrych 15 lat tam mieszka. Ale mu zostały 3 lata do emerytury, i wraca do Polski bo tęskni jednak za krajem - bo morze i góry już mu bokiem wychodzą![]()
No właśnie mam do nadrobienia ponad 200 stron. Z malutką wszystko dobrze, mamy już dwa ząbki, waży już prawie 8 kg haha rośnie nam jak na drożdżachU nas To byś musiała z kilkaset stron przeczytać aby nadrobićA jak tam twoja maleńka?
![]()
też tak może się trafićNo to w takim razie ja na dzień dzisiejszy nie wiem jakie bym wpisała w jakieś dokumenty bo ciężko powiedzieć jaki ona ma obecnie kolor
U mnie dobrze wszystko tylko nie mam praktycznie na nic czasu, dom praca studia. Malutka ma się dobrze. Waży prawie 8 kg. Mamy już dwa ząbkiNo hej hejLepiej opowiadaj co tam u Ciebie i Twojej małej
na jakim już etapie jest jeśli chodzi o fizyczność, czy już coś szama sobie dobrego?
![]()
moja też pod brodą miała taką wysypkę jak Nela, zaraz po tym jak pisałaś. ale było tego mało i dużo na brzuchu leżała, żeby wietrzyć i minęło samo, bo moim zdaniem to były potówki - ciepło plus ślina. Ale u was ewidentnie było bardzo zaognione to lekarz koniecznie musiał obejrzećTo moja Nela ma to samo co u Was, na ciele ( udach, łydkach, rekach i dekolcie) takie suche lekko czerwone placki, smkrowalam Emulsja do ciała z Emolium, Bioderma do atopikow i nie znika. Pisałam Wam niecały Msc temu, że pod broda i na dekolcie gdzie broda styla się z klatką zrobiły się krostki a potem płaski czerwone aż w końcu były tak zaognione m, że wyglądały strasznie, swędziało ją to, plus na brzuchu taka jakby Wysypka. Pediatra przepisał nam maść robiona z sterydem i po dwóch dniach smarowania 2 razy dziennie ( rano i wieczorem po kąpieli) wyglądało to naprawdę dobrze , czerwonego już nie było, jedynie zostały ślady takie suche i kolor był takie lekko ciemniejszy od skóry. Pediatra mówił, żeby już smarować raz dziennie i po 2 dniach nic już nie było, więc przestałam smarować tą maścią, ale kurcze po dwóch dniach znow wróciło jak przestałam smarować... Jak posmarowałam, zniknęło i tak w kółko.. I juz nie wiem czy to alergia na bmk czy co, bo to wgl nie znika. Musiałabym chyba przejść się z nią do alergologa.
u mnie też tekst nie wiem w co się ubraćno bo facetów to łatwiej ubraćgacie spodnie i koszula/lka gotowe a u nas to jakaś masakra
wchodzę do garderoby i wiecznie nie wiem co założyć
od jakiegoś czasu chodzi mi pomysł żeby zostawić sobie po 5 zestawów na codzień, od święta i na imprezy reszta do wywalenia! Tylko po co mi wtedy garderoba![]()
Największy tam jest odsetek osób z depresją. Ale nie ma co się dziwić jak wiecznie leję. Jedynie od czerwca tak do września ładnie jest.To u niej w ogóle całą noc jest jasno latem i też spać nie mogłamAle właśnie zimą to jest wciąż ciemno. No przepiękny kraj ale raczej nie mogłabym tam mieszkać
![]()
My dziś świętujemy pół roku malutkiejA jak tam wasze maluszki? I co u was ?
ale extra ciężki się bo to minieMy dziś świętujemy pół roku malutkiejona dziś też imprezowy nastrój ma
![]()