Mary2094
Fanka BB :)
To się małż wykosztował na zakupJa na urodzenie małego dostałam kompetencji że złota białego ze szmaragdami z aprtu kolczyki, łańcuszek i poerścionek
teraz na pół roku kwiaty i merci
a na rok to może już M zapomni![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
To się małż wykosztował na zakupJa na urodzenie małego dostałam kompetencji że złota białego ze szmaragdami z aprtu kolczyki, łańcuszek i poerścionek
Polecam Vinted ja znalazłam kombinezon na zimę za 10zlDziewczyny szukam bezrękawnika kamizelki dla córci na teraz bo pogoda średnia a na kurtkę wydaję mi się że jeszcze za wcześnie...widziałyście może coś gdzieś ciekawego?Bo szukam i znaleźć nie mogę za rozsądna kasę....bo znalazłam ale za 80 zł a to zdecydowanie za dużo jak na używanie przez 2 miesiące.....
Dzień dziecka to ja obchodzę! Bo mama nasza uważa że jesteśmy jej dziećmi nadal i zawsze z nami świętujeHehe, Vanes daj się rozpieszczać.
Będzie okazja Dzień Chłopaka, Mężczyzny, Ojca, a nawet Dziecka niektórzy obchodzą![]()
Ja obecnie co mam to sprzedaje na Vinted bo lepiej mi się sprzedaje niż na OLXPolecam Vinted ja znalazłam kombinezon na zimę za 10zl![]()
Ja pier… jaka cenata już się obłowiłam jednak marka mnie nigdy nie zawodzi
w weekend byliśmy u siostry po raz pierwszy od urodzenia i mały dostał czapeczkę rozwaliła mnie cena jak zobaczyłam w domu
a jeszcze w drodze do domu mówię jaka beznadziejna czapka bo z wiązaniem mały nie lubi nic na szyi![]()
Czapka z pomponem 'Petit' - teddy
millebaby.co
![]()
Ja dostałam nowy tel. Taki romantyczny prezentJa na urodzenie małego dostałam kompetencji że złota białego ze szmaragdami z aprtu kolczyki, łańcuszek i poerścionek
Chyba muszę spróbować tam wystawić bo ma olx słabo to idzie....Ja obecnie co mam to sprzedaje na Vinted bo lepiej mi się sprzedaje niż na OLX
Oj to chyba kiepsko po cc się czułaśno wiesz głupio bo mój to ms po porodzie wziął wolne i wszystko robił jeszcze nie ubierał bo cc miałam a już nigdy nie zapomnę jak czopek mi musiał podać masakra![]()
Ja też od początku wszystko sama, jedynie co to pomagali mi przy noszeniu fotelika z małym przez pierwsze miesiące a teraz to już właściwie nie pamiętam ze miałam cc,Oj to chyba kiepsko po cc się czułaśJa smigalam od początku i większość sama robiłam przy młodym bo czułam się na siłach
![]()
A mi wszystko poszło na allegro lokalnie ostatnio łóżeczko chicco sprzedałamJa obecnie co mam to sprzedaje na Vinted bo lepiej mi się sprzedaje niż na OLX