Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Pięknie!!! Duży chłopak!My dzisiaj po szczepieniu waży 7 400 g i ma 73 cm, we wtorek skończone 24 tygodnie
![]()
Czajo, ja się nie zgadzamSuperOby tyłeczki rosły tym naszym dzieciaczkom
My za tydz bilans 6 miesięczniaka i szczepienie na meningokoki
![]()
NieGratulacje
ps mieliście jakieś specjalne zalecenia żeby waga wyszła była?
Nie my bez jakichś specjalnych zaleceńA mój cierpi rozwolnienie i wysypka pokarmowe tak twierdzi Dermatologodstawiamy wszystkie stałe prawdopodobnie truskawki
Ps uważajcie z owocami![]()
KonieczniePięknie!!! Duży chłopak!
My jutro szczepienie, też damy znać![]()
Właśnie jestem zaskoczona bo urósł 10 cm w dwa miesiąceO kurde, to mega długasek i pewnie szczupły do tego z taką wagą![]()
No tak, truskawki to jedne z bardziej alergizujących owoców. Ja podam tak jak pierwszemu- po skończeniu roku.A mój cierpi rozwolnienie i wysypka pokarmowe tak twierdzi Dermatologodstawiamy wszystkie stałe prawdopodobnie truskawki
Daj spokój Melania to dorodna dziewczynka tylko się cieszyćCzajo, ja się nie zgadzam, ja nie przyjmuję życzeń. Melania na 6 miesięcy ważyła 9100g.
Niech ona zwolni ten wzrost![]()
Truskawki są najczęściej źle tolerowane przez dzieci, plus pytanie skąd je nabyłaś i czy były pryskane bo czasem w truskawkach jest najwięcej świństwa (wiem co piszę.))A mój cierpi rozwolnienie i wysypka pokarmowe tak twierdzi Dermatologodstawiamy wszystkie stałe prawdopodobnie truskawki
U nas znając życie żadnego bilansu nie będzie bo u nas w przychodni mają wyj.....SuperOby tyłeczki rosły tym naszym dzieciaczkom
My za tydz bilans 6 miesięczniaka i szczepienie na meningokoki
![]()