Niedługo mama
Fanka BB :)
Pozdrawiam Cię Moja Ty śliczna rówieśniczkoU nas dziś wyczekane ciacho Bounty z okazji ukończenia 6 miesięcy hihi
Jak tam @Niedługo mama, chłodzisz już trunki???Zobacz załącznik 1317427
Ostatnia edycja:
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Pozdrawiam Cię Moja Ty śliczna rówieśniczkoU nas dziś wyczekane ciacho Bounty z okazji ukończenia 6 miesięcy hihi
Tak trochę obok pytania.no właśnie wzięłam mojego z łóżeczka bo już mnie wkurzało jak słyszałam tylko jak obija głowęi ryk i w drugą stronę i tak w kółko. wzięłam go do nas ale za chwilę zdałam sobie sprawa że jeszcze zasnę i spadnie łaził po całym łóżku nawet po Mężusiu a ten nic jak kamień
ostatecznie poszliśmy na dywan poszalał, kołysanka i resztę poranku z nami spał.
Uuu to u Was rzeczywiście z Pełzanie kamień być nici
Ps miałam Cię zapytać masz jakieś przykłady wiązań chusty dobra stronę?
.U nas dziś wyczekane ciacho Bounty z okazji ukończenia 6 miesięcy hihi
Nie, no śliczne te Wasze dzieciaczkiPozdrawiam Cię Moja Ty śliczna rówieśniczko![]()
Blondyn z niebieskimi oczami.... To dopiero ciacho!Pozdrawiam Cię Moja Ty śliczna rówieśniczko![]()
Haha, mała LipkaaaŚliczna mała Lìpkaaa![]()
No widzę że ona z grubej rury chce zacząć ale myśli jak to zrobić i widać że myśli ale nie ogarniawstęp do raczkowania![]()
Fiu fiu, drogi młodzieńcze, a może Cię z moją córką zapoznam?Pozdrawiam Cię Moja Ty śliczna rówieśniczko![]()
On najpierw do Szwajcarii się wybiera, jak go tylko matka puściFiu fiu, drogi młodzieńcze, a może Cię z moją córką zapoznam?![]()