Patii26
Fanka BB :)
Omgmleczny ząbto się uchował. ciekawe czy w kości masz ten stały
ja to jak nic z 15 tys lekką ręką niemiałam jedynki i dwójki po wypadkU do tego kilka rewizji kablowych. jak na złość tylko 6,7,8 są zdrowe![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Omgmleczny ząbto się uchował. ciekawe czy w kości masz ten stały
ja to jak nic z 15 tys lekką ręką niemiałam jedynki i dwójki po wypadkU do tego kilka rewizji kablowych. jak na złość tylko 6,7,8 są zdrowe![]()
o rany jak mam okres to nawet chętnie bym chciała dostać taki telefonTo nie powiem - bo ta opcja gdzie pije w spokoju kawę mi odpowiada, ale krew mnie zalewa jak na siłę ją sadzają. Tak samo mama dziś zatelefonowała do mnie z pytaniem dlaczego moja nie siedzi jeszcze bo my siedzieliśmy. Z tym że dzieci się wtedy na siłę sadzało.
Moja niby lekką dupkę ma ale też jej się nie chce podnieśćA moja za ciężką dupe mai nie chce jej podnieść
Ale ma piękne oczy....cudoA co to za rezerwacjeteż szukam w takim razie kandydata na zięcia
![]()
I mamusia kandydata lub kandydatki też już znana...więc to też duży plusNo co, tu już chociaż maluchy nam mamom znane, żadne obce, tak więc już wiemy za kogo dziecko wydamya tu weź, nie będę znała kawalera i będę mu się przyglądać czy dobry kandydat
![]()
Zazdroszczę ....ja to muszę się zabrać za to bo wiem , że na pewno jedna dziura jest...a reszta?Pewnie trochę się znajdzieJa właśnie w poniedziałek skończyłam leczenie i za 4msc kontrolachyba tylko w 1i2 nie mam wypełnień
![]()
Zazdro ale masz extra teściów normalni ludzie a nie jaskiniowcyJezu jak ja nie lubię takiego wtrącania się i porównywania wrrr
To moi tesciowie na szczęście pytają czy tak ją dobrze trzymają i jak mają ją trzymać, bo wiedzą, że chodzimy do fizjo i nie chcą jej nosić nie poprawnie![]()
Noo wiadomo, musimy wiedzieć z kim nasze córki się spotykają, nie widzę innej opcjiNo co, tu już chociaż maluchy nam mamom znane, żadne obce, tak więc już wiemy za kogo dziecko wydamya tu weź, nie będę znała kawalera i będę mu się przyglądać czy dobry kandydat
![]()
Tak, mam w kości, i ogółem kilka zębów dodatkowych nadliczbowych które nie wyrosły (i dobrze bo bym była jak rekin). Mam za małą szczękę i np ,nie mam jednej dwójki, mam 1 i zaraz 3-kę i też musimy przerobić 3-ki na 2i3-kę licówkami.mleczny ząbto się uchował. ciekawe czy w kości masz ten stały
Chyba mycie rąk przy dziecku jest mega oczywiste. Tutaj teściowie i moi rodzice się z tym pilnują i nigdy nie trzeba było o to ich upominać.Zazdro ale masz extra teściów normalni ludzie a nie jaskiniowcy
moji co prawda w ogóle nie dotykają ale to na moją prośbę i nakaz mycia rąk zawszewięc też mam spokój
Mi to przyszło naturalnie jak miałam 19 lat aby opuscic dom. I tak z przerwami już nie mieszkam u rodziców tyle lat. Ale jak mówię mężowi że Nastka przyprowadzi jakiegoś kawalera to bardzo jest tym zniesmaczonyNoo wiadomo, musimy wiedzieć z kim nasze córki się spotykają, nie widzę innej opcji
Jezu, jak ja sobie myślę, że Nela bedzie miała te 20 lat i znajdzie sobie chłopaka i wyprowadzi się z domu to aż płakać mi się chcę na samą myślMoje kochane dziecko
Ale wiem, że to teraz tak się myśli, bo jest malutka i teraz nie wyobrażam sobie pół dnia bez niej, a z czasem człowiek się będzie przyzwyczajał do tego wieku dziecka.
Na zęby to nawet jakbym musiała to bym zaciągnęła kredyt, bo dla mnie to wizytówka człowieka. I na punkcie zębów mam mega fioła. Muszę mieć je zrobione, bo nienawidzę sytuacji gdy z małej dziurki robi się dziura i bolą. Wolę tego unikać i regularnie stawiam się u dentysty, zresztą mam słabe uzębienie.OmgJa bym się chyba pochlastała jakbym miała tyle forsy wydać
Ale wiadomo, zrobiłabym bo to najważniejsze zęby..
Ja byłam w szoku jak poszłam ostatnia z ułamanym zębem a tam się nagle okazało że 6 innych do plombowania.Moja niby lekką dupkę ma ale też jej się nie chce podnieść
Ale ma piękne oczy....cudo![]()
![]()
I mamusia kandydata lub kandydatki też już znana...więc to też duży plus
Zazdroszczę ....ja to muszę się zabrać za to bo wiem , że na pewno jedna dziura jest...a reszta?Pewnie trochę się znajdzie![]()
![]()