Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
A wiesz, że ja jej wczoraj dałam cały obrany korzeń do zabawyno nam Pediatra powiedziała że na drugi dzień wychodzi....I Marchewka ma Białko które bardzo alergii zuje dlatego lepiej podać dynie![]()
U mnie tak samoW ogóle to ja mam już tyle kosmetyków zakupionych bo może to akurat pomoże że chyba niedługo będę starego w tym wszystkim kąpać bo przecież nie może zmarnować się tyle kasy
pewnie u Ciebie jest tak samo![]()
Ja też tylko Lovele na początku jeszcze używałam Bobas ale ciężko dostępne też superTeż kiedyś myślałam , że to może proszek....a raczej płyn bo ja loveli używam i miałam kiedyś kupić inny na próbę...a i tak zawsze wracam z lovelą bo uwielbiam jej zapach.....Myślę, że gdyby od maty to byłoby na dwóch bo raz jednym raz drugim policzkiem dotyka....no ciężki temat z tej jej policzkiem....trzy dni nie posamruję i wraca cholerstwoJa obstawiam , że może to być nawet na psa....ale jego z domu się nie pozbędę
![]()
o matko to mieliście przejściaNo dwa dni super było na tym bepanthenie....a następnego dnia budzi się i rozdrapane na nowo i tylko ta maść robiona pomogła ze sterydem niestetyNo to właśnie u nas tak jest...posmaruje schodzi....a za 3 dni znowu wychodzi....kiedyś okaże się , że to alergia na coś wziewnego-jestem tego prawie pewna bo ja mam alergię i zdarza nam się nawet kichać w podobnym czasie
No drapała się okrutnie po tej głowie ale ona miała tam ciemienuchy trochę aż rozdrapała tak , że strupy miała na linii włosy-czoło....i tam gdzie dała radę rączką sięgnąć...włosy ma oklejone wtedy ale od tej krwi....ale ropy nie widziałam u swojej...mam kurczę zdjęcie...poszukam wieczorem to wstawię jak rozdrapała sobie tą głowę....I dosłownie 3 dni użyłam tego dermicinu i od niedzieli na razie jest spokój....to jest taki zestaw....serum...wcierasz we włosy....gąbeczka ze szczoteczka....gąbeczką wcierasz jak się wchłonie trochę i szczoteczką wyczesujesz...no i jest grzebień już na końcu żeby się z włosów pozbyć....ja jestem mile zaskoczona tym specyfikiem....skład też fajny![]()
Witaminka C, woda morska i odciąganie, maść majerankowa pod nosek i floractin bo młoda przy pani doktor zrobiła zieloną kupęNo chyba bym wolała jednak ząbki a nie że bidulka przeziębiona.....Co tam wam lekarz zalecił??Szybkiego powrotu do zdrowia
![]()
Ja najbardziej lubię mleczko z Loveli, mam też Dzidziuś i też jest spoko. A dużo osób zachwala Biały Jeleń. Ja uwielbiam ich żele pod prysznic więc może płyn dla dzieci też jest spokoJa też tylko Lovele na początku jeszcze używałam Bobas ale ciężko dostępne też super
a lovela ostatnio w Biedrze nawet byłaja to wszystko w nim piorę mam do białych i do kolorów a teraz jeszcze Mleczko kupiłam.
aczkolwiek nie polecam kapsułek nie wiem Proszek lepiej dopiera sama musiałam się przestawić po tylu latach używania kapsułek![]()
no i masz a skąd można takie rzeczy wiedziećA wiesz, że ja jej wczoraj dałam cały obrany korzeń do zabawy![]()
Już polecam karoo-kp zrób gałganek Aliny bardzo pomagaWitaminka C, woda morska i odciąganie, maść majerankowa pod nosek i floractin bo młoda przy pani doktor zrobiła zieloną kupęno i podnieść łóżeczko (my mamy cały czas uniesione na książkach odkąd skończyła 1msc)
o nie tylko nie biały jelen poczytaj kiedyś czytałam dużo o biały jelen i nikomu tego nie poradzę kosmetyki hipoalergiczne a rakotwórcze substancje dodaja tj Cocamide DEA i DMDM HydantoinJa najbardziej lubię mleczko z Loveli, mam też Dzidziuś i też jest spoko. A dużo osób zachwala Biały Jeleń. Ja uwielbiam ich żele pod prysznic więc może płyn dla dzieci też jest spoko![]()