A mój ma różnie aczkolwiek dzisiaj mu kompletnie nic nie pasuje więc ciężko dzień przed nami.Mojej córce młodszej też idą 4 i to trzy narazWiem o czym mówisz bo maruda niesamowita. Pada na twarz ale nie uśnie sama
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
A mój ma różnie aczkolwiek dzisiaj mu kompletnie nic nie pasuje więc ciężko dzień przed nami.Mojej córce młodszej też idą 4 i to trzy narazWiem o czym mówisz bo maruda niesamowita. Pada na twarz ale nie uśnie sama
Podziwiam wytrwałość i siłę mimo trudności. Trzymam kciuki z całych sił za powodzenie.Ja 31 i ciaza 6mam 3 aniolki ❤❤❤❤
Tak, położna wtedy jest przy Tobie. Jeśli jest zgoda ginekologa i nie ma przeciwwskazań, poprzednie ciążę były przez poród naturalny, to jak najbardziej.W domu?
U nas w Polsce to chyba nie mozliwenie slyszalam bynajmniej
A u Ciebie jaka różnica wieku?O jak miłoMam 2 córeczki, starsza ma 4,5 a młodsza 1,5. Dużo osób nas pyta, czy planowaliśmy, bo trójka to już dużo i jeszcze w takim niezbyt odpowiednim czasie. Skoro z nami jest to gdzieś tam było zaplanowane i zamierzam się z tego cieszyć i kochać jak tą dwójeczkę.
Nie dziękujęPodziwiam wytrwałość i siłę mimo trudności. Trzymam kciuki z całych sił za powodzenie.
Trzymam kciuki i napewno wszystko pójdzie o Twojej myśliNie dziękujęoj tak zawzięłam sie i mam nadzieję ze wkońcu bede miala te wszystkie nieszczęścia wynagrodzone
![]()
Córka dwa latka kończy w sierpniu A synek się urodził w marcu tego rokuA u Ciebie jaka różnica wieku?
Są i zdarzają się coraz częściej. Chrzestna mojego synka w kwietniu urodziła właśnie w domu .W domu?
U nas w Polsce to chyba nie mozliwenie slyszalam bynajmniej