reklama

Marcowe mamy 2021

Moja mała budzi się 2 razy na mleczko👌😊. U nas nie ma reguły, raz śpi do 7, na drugi do 9.30 🤷‍♀️😁. Codziennie mnie zaskakuje w tej kwestii 😅😅
2 pobudki to nie ma tragedii ale to minie zobaczysz będziecie jeszcze spać całą noc a przynajmniej malutka🥰 podobno jak dziecko zaczyna przesypiać to wtedy matka przestaje😂 nie wiem ale chyba racja bo u mnie tak było przez ms teraz już śpię (no czasem mi się zdarzy obudzić wiadomo trzeba być czujnym)😁

reklama
A to może też przywyknę.
Moja bardzo daleko się wypuszcza, przetacza w wybranym kierunku, ale szybko i niespodziewanie to robi. Poza tym otwiera sobie szafkę (ma przesuwane drzwiczki) i w niej szpera.
Nie mam pomysłu jak je zablokować.
Ale fakt, że jak coś spenetruje dokładnie to już potem traci zainteresowanie.
Moja też ma fazy, że sobie gdzieś nagle postanowi pójść... Dlatego wstawić wodę na kawe mogę ale dluzej to raczej się boję się ją zostawić.
Ostatnio otworzyła szufladę w komodzie 🙆‍♀️
Odnośnie Twojej szafki... Zostawiaj ją może po prostu otwartą? Ja powrzucalabym tam pluszaków albo włożyła kocyki 🤔

A to może też przywyknę.
Moja bardzo daleko się wypuszcza, przetacza w wybranym kierunku, ale szybko i niespodziewanie to robi. Poza tym otwiera sobie szafkę (ma przesuwane drzwiczki) i w niej szpera.
Nie mam pomysłu jak je zablokować.
Ale fakt, że jak coś spenetruje dokładnie to już potem traci zainteresowanie.

Tu w połowie drogi 😄 i właśnie to spojrzenie na pytanie - Dokąd wędrujesz? 😅
Jaka słodka też bym zjadła😍 to jest raczej i co mi zrobisz? i tak mnie nie złapiesz🤣
a masz po 8zł
ja kupiłam działa.
u mnie Mąż ma fioła i już wszystko zabezpieczył 🙄

Jaka słodka też bym zjadła😍 to jest raczej i co mi zrobisz? i tak mnie nie złapiesz🤣
a masz po 8zł
ja kupiłam działa.
u mnie Mąż ma fioła i już wszystko zabezpieczył 🙄
Super dzięki. Skorzystam na pewno. W tej szafce mamy sprzęt muzyczny.

Vaness, serio? Ty na wszystko masz linka? 🥰

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry