Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
❤❤❤ cudeńko malutkie!Nelunia też pozdrawia w swoim pierwszym kucykuZobacz załącznik 1319662
To jest najprawdziwsza prawda z tym przekręcaniem na łóżkuDla poprawy humoru
U nas ostatnio tak wygląda przebieranie pieluchy
Zobacz załącznik 1319663A z tym obrazkiem się zgadzam, dosłownie tak jestmoje łóżko skrzypi i zawsze muszę cicho jak mysz wstawać by jej nie obudzić, bo jedno skrzypnięcie łóżka i już się budzi
Zobacz załącznik 1319664
U mnie zmiana pampersa z kupa to jestDla poprawy humoru
U nas ostatnio tak wygląda przebieranie pieluchy
Zobacz załącznik 1319663A z tym obrazkiem się zgadzam, dosłownie tak jestmoje łóżko skrzypi i zawsze muszę cicho jak mysz wstawać by jej nie obudzić, bo jedno skrzypnięcie łóżka i już się budzi
Zobacz załącznik 1319664
Hahaha, Ty zawsze piszesz, że wygląda jak Włoszkaahhh Włoszka w 100%![]()
Nie, ona nawet nie wie, że ma coś na głowie❤❤❤ cudeńko malutkie!
A nie ściągnęła Ci gumki z włosów?
(Ps. Gdzie kupiłaś uszaka?)
Złoto. Idę do piwnicy po hantleU mnie zmiana pampersa z kupa to jestnie wiem co mam czyścić najpierw dupkę, ręce czy buzię ale chyba zacznę stosować to
Zobacz załącznik 1319675
Hahahaha, świetneU mnie zmiana pampersa z kupa to jestnie wiem co mam czyścić najpierw dupkę, ręce czy buzię ale chyba zacznę stosować to
Zobacz załącznik 1319675
Złoto. Idę do piwnicy po hantle![]()
to mi ta strona Link do: Blog - Najlepsze memy z tematyką rodzicielstwa PbAHahahaha, świetneDobry pomysł
![]()
Jaka fajna dziewczynkaPozdrawiamy z rannych zabaw(Ps. Jak oduczyc dziecko obrywania tych obrzeży? Dla niej najlepsza to zabawa)