• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Marcowe mamy 2021

Uwierz mi, że może tak być bo ona jak leży na plecach to tak rusza nogami ,że wszyscy się śmieją , że ona chyba przez płotki będzie biegać więc jak ruszy to ciężko będzie dogonić🤣

Dzisiaj byliśmy i kupiliśmy jej fotelik....chcieliśmy ten 360 obrotowy na isofix i w końcu zdecydowaliśmy się bo najlepiej w nim wyglądała na britax romer dualifix m i-size....:)W cybexie siedziała jakoś tak dziwnie a po zapięciu był jeden wielki płacz....w joie 360 i-spin też nie bardzo chciała siedzieć a w tym britaxie nawet nawet....ale to się okaże jutro bo mamy wizytę u lekarza gastroenterologa i droga godzinkę w jedną stronę😳A jak nie to się chyba pochlastam bo tanie to to nie było....
Tego britaxa oglądałam w necie bo mi się podobał, na sklepie go nie mieli niestety. A miała okazję już jechać dziś w tym foteliku? Bo nam Pan zamontował fotelik i mała z zakupów wracała już w nim 😃

reklama
Uwielbiam mlh 🤪🤣

Trzymam kciuki. Ja za swój zapłaciłam 1850 (ten co Dobrusia jeździ, miała 8 miesięcy jak go kupiłam, wszyscy prognozowali, że będzie w nim rok jeździć, a jeździ już 3 lata i 4 miesiące).
Więc znam ten ból.
Na szczęście u nas się sprawdził.

No też planuję z masełkiem i chyba za fotelik moja mama będzie robić. Ja kasze na wodzie gotowałam dla Dobrusi i wcinała chętnie z owocami.

Nie no MLH codziennie muszą wjechać aby sobie poprawić humor 😃

Jeżeli chodzi o fotelik to u nas było założenie że niech pojeździ w nim do 3 roku życia, potem dostanie drugie dziecko, a Nastce kupi się nowy aby dalej z nią rósł nastepny. Zresztą my z mężem się liczyliśmy że 2 tys na fotelik zostawimy. (A tu wyszliśmy że sklepu z fotelikiem i wózkiem 😂)

Uwierz mi, że może tak być bo ona jak leży na plecach to tak rusza nogami ,że wszyscy się śmieją , że ona chyba przez płotki będzie biegać więc jak ruszy to ciężko będzie dogonić🤣

Dzisiaj byliśmy i kupiliśmy jej fotelik....chcieliśmy ten 360 obrotowy na isofix i w końcu zdecydowaliśmy się bo najlepiej w nim wyglądała na britax romer dualifix m i-size....:)W cybexie siedziała jakoś tak dziwnie a po zapięciu był jeden wielki płacz....w joie 360 i-spin też nie bardzo chciała siedzieć a w tym britaxie nawet nawet....ale to się okaże jutro bo mamy wizytę u lekarza gastroenterologa i droga godzinkę w jedną stronę😳A jak nie to się chyba pochlastam bo tanie to to nie było....
no i super, że wybraliście 👍 i małej wygodnie.
ja przyznam szczerze, że britax chciałam ale Mąż nie chciałbo słabiej wypadał właśnie na testach z bezpieczeństwa dlatego mamy cybexa ale jeszcze nie używamy fotelika nadal nosidełko też cybex😜

Moja przyjaciółka tez ma ten fotelik i jest mega zadowolona z niego 😊Tylko minus jest taki, że jest tylko do 18 kg 😬

Mój mały już jeździ w foteliku Cybex i nie narzeka 🙂
mój narzekał okrutnie na pasy ale również w spacerówce więc to taki typ nie lubi być opięty 😜u nas przyjdzie jeszcze czas na fotelik, nosidełko jest niby do 13 kg. teraz młody waży lekko ponad 8 kg i ma 71 cm wzrostu no i jest jeszcze trochę miejsca na nogi więc nie ma co zmeniać 🤪

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry