karoo-kp
Mama Jagodzianki
Buraka, marchewkę i ziemniakaCo dawałaś? Ja dziś z gruszką do mojej wyskoczyłam ale zmiażdżyła wszystko w łapkach i nie wiedziała że do buzi trzeba![]()
Jak ona to ssała, ugryźć nie umiała, ale do pyszczydła wciskała na maksa
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Buraka, marchewkę i ziemniakaCo dawałaś? Ja dziś z gruszką do mojej wyskoczyłam ale zmiażdżyła wszystko w łapkach i nie wiedziała że do buzi trzeba![]()
Ja z koleżanką też palilysmy za dzieciaka takie słomki suchej trawyUmarłamnie no my paliliśmy rurki takie jakiś krzaków za dzieciaka i wielce że palimy fajki
ja zaczęłam palić przez głupotę i dobrze ze pozbyłam się tego nałogu.
nie odłączny element przy rozszerzaniu diety ja dzisiaj przebierałam 3 razyTak wygląda moje dziecko po swoim pierwszym solidnym blwo podłogę nie pytajcie
![]()
CuuuudownaTak wygląda moje dziecko po swoim pierwszym solidnym blwo podłogę nie pytajcie
![]()
Słuchaj a robiłaś jej na parze warzywka? Ona widocznie lubi konkretnieBuraka, marchewkę i ziemniaka
Jak ona to ssała, ugryźć nie umiała, ale do pyszczydła wciskała na maksaa jak udało jej się kawałek dziąsłami "odgryźć" to była w szoku strasznym. Ale próba z łyżeczką nadal nieudana. Ona nie chce z łyżeczki w ogóle jeść.
U nas pies to przy posiłku standardowo siedzinie odłączny element przy rozszerzaniu diety ja dzisiaj przebierałam 3 razy
my zaczynamy jutro blw mam pewność już że siedzi więc zaczynamy kiedyś trzeba a pomiędzy 7-10 najlepszy okres na naukę połykania, gryzienia.
jak nie chce Ci sprzątać to kup mate pod krzesełko a jak nie to przywitał nowego członka rodziny który na 100%pomoże Ci sprzątaćpsa albo kota
edit piękna jak zwyklei jak pod kolor jedzenia ją ubrałaś Ty to jednak masz patenty
![]()
Jeny, ja też już mam takie smaka się napićO tak tak, ta wódeczka owszem bardzo dobra. Czekam na drineczka z wódeczki, jeszcze trochęmąż wtedy przejmie córkę na cały wieczór i noc, a ja z przyjaciółką idziemy w tango. Pewnie po jednym drinku umrzemy ale co tam.
![]()
O matko, najgorsza opcjaTo teraz może zmroże krew w żyłach, ja wódkę tylko zapijam wodąbardzo dobra metoda by czuć się dobrze na drugi dzień.
Ja z alkoholu najbardziej kocham wino białe słodkieEee nie wszystko dla ludziale nie dla mnie!
ja pije tylko whisky czystą najbardziej irlandzką czeka na mnie taka 18-letnia ale zarezerwowaliśmy jak młody się wyprowadzi
edit dodam że smaku, zapachu piwska też nie znoszęa winko to tylko jakieś argentyńskie, chilijskie albo portugalskie ahh marzy mi się
![]()
Ona na razie jeszcze nie wie, że coś tam ma na głowieI wytrzymała? Moja starsza przez pierwsze 1.5 roku ba założenie czegoś na włosy reagowała płaczem. Teraz potrafi przytargać nie wiem skąd 20 spinek i kazać sobie je wpinać we włosy![]()
Ja mam dokładnie to samo. Nie cierpię zapachu fajek, robi mi się od razu niedobrze i nie umiem przebywać w pomieszczeniu gdzie się pali... Sama jakbym teraz na trzeźwo zapaliła to bym chybaJa nie znoszę fajek i jak ktoś jest w moim otoczeniu to uciekam, nie wyobrażam sobie żeby ktoś mi się dzieckiem zajmował kto pali a jak widzę opiekunki albo matki w parku w jednym ręku papieros w drugim dziecko to krew mnie zalewawiem straszne dyskryminacja jak nic
![]()
Wiesz co, nie wiem, który jest odpowiedzialny za alergie, nie miałam czasu poczytać o tym, ale widzę, że @Vaness dodala fjany artykuł to poczytam go sobie, a jak będę miała czas na dniach to Ci napiszePatii26, a pamiętasz który wskaźnik świadczy o alergii?
Mam kilka badań krwii Melanii popatrzyłabym sobie.
Po czterech dniach od wystąpienia tych czerwonych swędzących policzków mała jest dziś wreszcie gładka.
Tylko.na mleku moim była, a ja dodatkowo też dieta bez potencjalnych alergenów. Poczekam jeszcze i od poniedziałku od nowa będę karmić stałymi, teraz już robiąc notatki co i kiedy daję.
Ehhh, drugie dziecko też alergik, my z mężem też. Wiem jaka droga mnie czeka![]()
No właśnie, Wy to karminie butlą, a my to musimy się powstrzymać aż skończymy karmićHehe my cwaniary bo karmimy butelką....![]()
Jakby to powiedzieć... dwa psy i dwa koty na stanie, ale akurat jestem u mamy. Mnie sprzątanie na kafelkach nie przeszkadzanie odłączny element przy rozszerzaniu diety ja dzisiaj przebierałam 3 razy
my zaczynamy jutro blw mam pewność już że siedzi więc zaczynamy kiedyś trzeba a pomiędzy 7-10 najlepszy okres na naukę połykania, gryzienia.
jak nie chce Ci sprzątać to kup mate pod krzesełko a jak nie to przywitał nowego członka rodziny który na 100%pomoże Ci sprzątaćpsa albo kota
edit piękna jak zwyklei jak pod kolor jedzenia ją ubrałaś Ty to jednak masz patenty
![]()
Tak, na parze były zrobione, mam jeszcze na jutro.Słuchaj a robiłaś jej na parze warzywka? Ona widocznie lubi konkretnieja będę powoli też juz wdrażać blw.
U nas to samoBuraka, marchewkę i ziemniaka
Jak ona to ssała, ugryźć nie umiała, ale do pyszczydła wciskała na maksaa jak udało jej się kawałek dziąsłami "odgryźć" to była w szoku strasznym. Ale próba z łyżeczką nadal nieudana. Ona nie chce z łyżeczki w ogóle jeść.