reklama

Marcowe mamy 2021

reklama
U nas też z doidy jest zabawa a nie picie, woda wylądowała na podłodze 🙃 kubkiem pukała o blat krzesełka 😃 ale niech się bawi, tak się dziecko uczy 😃 mój mąż załamie się jak mu zdjęcia pokaże, bo przecież musialam ją przebierać i obmyć 😂
Doidy to też się potrafi bawić za to jestem zachwycona b boxem. Mały sam chwyta za kubek i wypija ile mu pasuje 🙂

Doidy to też się potrafi bawić za to jestem zachwycona b boxem. Mały sam chwyta za kubek i wypija ile mu pasuje 🙂
Ja dzisiaj wyciągnęłam bboxa i dałam jej do rąk, to gryzła ciągle tą słomkę 😅 Musi się nauczyć 😁 Ale mam do bboxa jeszcze nakładkę jak do picia w kubku więc jej będę dawać 😁 ostatnio dałam jej z normalnego kubeczka napić się wody to super piła i sobie radziła, smakowało jej 😄

No widzisz ile człowiek może się dowiedzieć:)No to może nie będę się już bać:)Cukinie jadła i było ok:)No gdzieś też mi się obiło o uszy że schłodzony z lodó

No to jednak nie prawda z tą ilością włosów a zgagą....jesteś żywym przykładem:)
Kumpela całą ciążę miała zgagi a dziecko nie miało włosów. Więc to chyba raczej mit.

@Mary2094 miałam Ci jeszcze napisać polecają kubek reflo ja zamówiłam muszę iść do paczkomaty i odebrać😋 jak spróbuję to powiem.
Tez o nim słyszałam. Daj znać jak się on sprawdzi 🙂

Ja dzisiaj wyciągnęłam bboxa i dałam jej do rąk, to gryzła ciągle tą słomkę 😅 Musi się nauczyć 😁 Ale mam do bboxa jeszcze nakładkę jak do picia w kubku więc jej będę dawać 😁 ostatnio dałam jej z normalnego kubeczka napić się wody to super piła i sobie radziła, smakowało jej 😄
U nas przez b-boxa mloda zapomniała jak pije się z doidy i uczymy na nowo. Najgorsze ze dama się nauczyła ze ktos jej podaję wodę w kubku do picia, i nie ogarnia już teraz ze należy go złapać i przechylić i tego się obecnie uczymy na pustym kubku.

Dałam banana dzisiaj bo stwierdziłam że jednak jest mięciutki i zobaczymy co będzie. Dziecko całe do mycia ale ogarnelo w czym rzecz 😃
Moja też dzisiaj banana ciumkała i widzę teraz w końcu zainteresowanie jedzeniem, w sensie chce mi wszystko wyrywać i do dzioba pakować 🙈🤣

Karo i Mary słodko te wasze dzieciaczki wyglądają przy samodzielnym jedzeniu 🥰nie mniej jednak my jeszcze pozostajemy przy łyżeczce😅
Pewnie, jeślo Wam tak lepiej pasuje ❤ nie ma co robić wbrew sobie.

ja podawałam ogórek i u nas nie uczula przy nich jest trochę inaczej bo występuje wtedy OAS tj objawy alergii jamy ustnej (obrzęk i świąd jamy ustnej)
ale warto też wiedzieć że to sama rodzina co Cukinia, Melon, arbuz😜
+ nam pediatra do radziła że jest idealny na ząbkowanie
Moja ssała ogórka z wielkimi oczami, objawów uczulenia nie było na szczęście.

reklama
Moja też dzisiaj banana ciumkała i widzę teraz w końcu zainteresowanie jedzeniem, w sensie chce mi wszystko wyrywać i do dzioba pakować 🙈🤣

Pewnie, jeślo Wam tak lepiej pasuje ❤ nie ma co robić wbrew sobie.

Moja ssała ogórka z wielkimi oczami, objawów uczulenia nie było na szczęście.
Mi się to lepiej podoba bo i ja jadłam tego banana i mała widząc jak ja go jem to sama próbowała jeść. Fajniejsza dla mnie jest to opcja. Trochę stracha miałam ale ona widzę ogarniała to co robi.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry