• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Marcowe mamy 2021

reklama
Wow, pięknie masz kręcone. Pewnie gdybyś na mokro wgniotła trochę żelu to byłoby nieźle afro 😁 Moje też się trochę kręcą i żel na mokrych wydobywa ten skręt ale chyba wolę siebie w prostych 🤔🙂
Dziękuję:)
Jakoś nigdy żelu nie wcieram.....na szybko teraz przy małej myje...odżywka i tyle...jak pogoda t wiatr suszy a jak nie to suszarka niestety:)
Zawsze tak jest że człowiek ma kręcone to woli proste i na odwrót🤣

A to moje po żelu i samodzielnym wyschnięciu 🥴
A gdzie tam piszesz ,że trochę się kręcą....kręcą się i to sporo:)
Cudne masz te włosy:)Strasznie podobają mi się kręcone włosy w jasnym odcieniu:)
Tyle razy planowałam je ufarbować czy coś a nadal są naturalne:)

Zazdroszczę loczków! Ja to mam niestety proste druciaki. 🙃 dodatkowo czasem się wywiną ale od poduszki po spaniu 😂 zazdroszczę córce że ma włosy po tacie 😃
A to jest prawda, że jak się ma proste to się chcę kręcone i na odwrót 😅 Ja mam kręcone a zawsze marzyłam mieć proste, gładkie i nadal bym takie chciała mieć 😍 I też ładniej mi w prostych 😁

A to jest prawda, że jak się ma proste to się chcę kręcone i na odwrót 😅 Ja mam kręcone a zawsze marzyłam mieć proste, gładkie i nadal bym takie chciała mieć 😍 I też ładniej mi w prostych 😁
To chyba z wiekiem mija, bo mi jest wsio ryba 😂😂
Ja mam różne włosy, zależy od okresu w życiu. Czasami mocno falowane, że powoli wchodzą w sprężynki, a.czasami lekko falowane wchodzące w proste. Co kilka lat się zmieniają. A ja patrzę, jaki akurat mają czas i je traktuję albo jak kręcone, albo jak proste. Po Dobrusi mi się fajnie kręciły, urosły za łopatki i obcięłam, bo miałam dość, a po obcięciu się zrobiły proste. Teraz znowu są lekko falowane/proste, ale nie są na tyle falowane, żeby coś z tego było, więc odpuszczam. Kiedyś się wkurzałam, że nie są ani takie ani takie, a.teraz mam na to zupełnie wylane, byle były zdrowe 😁

To chyba z wiekiem mija, bo mi jest wsio ryba 😂😂
Ja mam różne włosy, zależy od okresu w życiu. Czasami mocno falowane, że powoli wchodzą w sprężynki, a.czasami lekko falowane wchodzące w proste. Co kilka lat się zmieniają. A ja patrzę, jaki akurat mają czas i je traktuję albo jak kręcone, albo jak proste. Po Dobrusi mi się fajnie kręciły, urosły za łopatki i obcięłam, bo miałam dość, a po obcięciu się zrobiły proste. Teraz znowu są lekko falowane/proste, ale nie są na tyle falowane, żeby coś z tego było, więc odpuszczam. Kiedyś się wkurzałam, że nie są ani takie ani takie, a.teraz mam na to zupełnie wylane, byle były zdrowe 😁
Hehe, z wiekiem mija.
20210908_103622.jpg
Za młodu, od 15 roku życia farbowałam, a od 5 lat już mi się nie chce 😄
I okazało się , że nie mam siwych i kolor lepszy niż po farbie. Jaka wygoda mieć naturalne 😁
A i do fryzjera nie chodzę, sama sobie ścinam.
( ale ja w życiu wszystko tak minimalistycznie 😇 )

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry