MamaR
Fanka BB :)
Ja byłam Ostatnio i wg usg wyszło 5+3 I jeszcze nie było serduszka ale był już zarodek. Wg miesiączki 7+2 Ale u mnie owulacja była pod koniec cyklu.Czyli u mnie wdg lekarza będzie 5+4.. są jakieś szanse na bicie serduszka?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja byłam Ostatnio i wg usg wyszło 5+3 I jeszcze nie było serduszka ale był już zarodek. Wg miesiączki 7+2 Ale u mnie owulacja była pod koniec cyklu.Czyli u mnie wdg lekarza będzie 5+4.. są jakieś szanse na bicie serduszka?
Jeśli umowa kończy się po 12 tygodniu ciąży to z automatu musi Ci przedłużyć do dnia porodu A potem normalnie przysługuje Ci zasiłek macierzyński. Ja bym szła od razu na l4 w Twoim wypadku (Jeśli straszy zwolnieniem) bo na l4 nie może Cię zwolnić.Mam normalna umowę o prace do 31 grudniaidę prywatnie i powiem prosto z mostu jaka jest sytuacja mam nadzieje ze moja Pani doktor zrozumie i da mi jakieś zwolnienie czy nawet zaświadczenie jakieś..
Jeśli umowa kończy się po 12 tygodniu ciąży to z automatu musi Ci przedłużyć do dnia porodu A potem normalnie przysługuje Ci zasiłek macierzyński. Ja bym szła od razu na l4 w Twoim wypadku (Jeśli straszy zwolnieniem) bo na l4 nie może Cię zwolnić.
Kochana ja bete robiłam początkiem lipca i wynosiła 2664A ile wynosiła 10 lipca? Ja robiłam wczoraj czyli to jest 38DC i wynosiła 18076mIU/ml![]()
10 lipca miałam wizytę u ginekologaKochana ja bete robiłam początkiem lipca i wynosiła 2664
10 lipca miałam wizytę u ginekologa
Od czego zależą takie widelki bety? U mnie z 33 dc beta 219 i też mieszczę sie w normach... Jak widzę wasze, to zaczynam sie martwićKochana ja bete robiłam początkiem lipca i wynosiła 2664
Powiem Ci ze sama się zastanawiam od czego to zależyOd czego zależą takie widelki bety? U mnie z 33 dc beta 219 i też mieszczę sie w normach... Jak widzę wasze, to zaczynam sie martwić![]()
No ta rozbieżność jest ogromna, ciężko się jakoś zorientować. Przyrost mam prawidłowy - 82% w 48 godzin i to mnie pociesza...Powiem Ci ze sama się zastanawiam od czego to zależy
Tak też dziś zrobię, porozmawiam z moja gin i pójdę bo ta kobieta jest nieobliczalna. Dobrze ze nie powiedziałam jej odrazu ze jestem w ciąży jak się dowiedziałam bo by mi wystawiła wypowiedzenie na bank[emoji57]