Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
A co tam u was słychać?Ufff, a jednak udało mi się teraz nadrobić na drzemce małej![]()
No to ja mam taka kamerę...może taki dzień mamały poszukiwacz skarbów M już od tego czasu 2 razy był i tez go nerw łapie
idę chyba go wezmę do łożai się pomęczymy
a jaką masz kamerkę jak już wspominasz?
ja chcę kupić jak do pracy wrócę
A dziękuję, wszystko dobrzeA co tam u was słychać?![]()
Ja zazwyczaj tak trzymam małego że uszy ma nad wodą ale czasem zdarzy się że mu się mocząPotem Wam dziewczyny odpisze na temat tego smarowania, bo pytałyście ale na to potrzebuje dłuższej chwili.
A teraz takie z dupy pytanie. Jak kąpiecie dzieci to normalnie moczycie im uszy czy unikacie? Bo ja czytałam i są różne zalecenia od różnych lekarzy. Ja teraz jej już normalnie moczę, nie przejmuje się jak woda do ucha naleci, a po kąpieli dobrze osuszam patyczkiem ucho za zewnątrz.
Ja też trzymam ja, że uszy ma nad wodą, alona ona obraca głowa na wszystkie strony to uszy i tak się mocząJa zazwyczaj tak trzymam małego że uszy ma nad wodą ale czasem zdarzy się że mu się mocząnie unikam tego jakoś specjalnie. Też później tylko osuszam na zewnątrz
Moczymy normalnie, chodzimy na basen i tez moczymy.Potem Wam dziewczyny odpisze na temat tego smarowania, bo pytałyście ale na to potrzebuje dłuższej chwili.
A teraz takie z dupy pytanie. Jak kąpiecie dzieci to normalnie moczycie im uszy czy unikacie? Bo ja czytałam i są różne zalecenia od różnych lekarzy. Ja teraz jej już normalnie moczę, nie przejmuje się jak woda do ucha naleci, a po kąpieli dobrze osuszam patyczkiem ucho za zewnątrz.
Moczę od małego....jak to lekarz zadał pytanie...czy masz zatyczki do nich?nie, no to można moczyć ale należy osuszyć później....Potem Wam dziewczyny odpisze na temat tego smarowania, bo pytałyście ale na to potrzebuje dłuższej chwili.