Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Śliczne ubranka!moje zdobycze na święta no i jest kurtka na zimniejsze dnichyba starczy
![]()
Piękne ubrankamoje zdobycze na święta no i jest kurtka na zimniejsze dnichyba starczy
![]()
Jestem za! Oczywiście obowiązkowo wstawię zdjęcie NeluniŚliczne ubranka!
Proponuję w święta, 24.12. Do godz. 12.00 fotki naszych pociech w extra strojach z dopiskiem wesołych świąt.
Ale byśmy miały ładna galerieco Wy na to?
Też jestem za....tylko przypomnijcie w grudniuŚliczne ubranka!
Proponuję w święta, 24.12. Do godz. 12.00 fotki naszych pociech w extra strojach z dopiskiem wesołych świąt.
Ale byśmy miały ładna galerieco Wy na to?
Moja już około godziny śpi. I niech śpiPozdrawiamy po pierwszej drzemcePospala tylko pół godz niestety, a nawet nie całe
![]()
Zobacz załącznik 1335238
Oj tam dla Igi, siebie też rozpieszczajTeż jestem za....tylko przypomnijcie w grudniu
No to teraz jak nic muszę kupić coś wystrzałowego na świętadla Igi oczywiście
![]()
O, to super, moja śpi na spacerze po 2 godziny więc w ogóle nie narzekam pod tym względemJasiek właśnie zasnął mi na spacerzechyba zapisze te datę w kalendarzu.. Ostatni raz zasnął na spacerze jak miał ze dwa mies.
![]()
Oj tam dla Igi, siebie też rozpieszczaj
O, to super, moja śpi na spacerze po 2 godziny więc w ogóle nie narzekam pod tym względem![]()