Marvelka89
Fanka BB :)
Wizyta we wtorek albo w srode raczej sroda. Juz ten jeden dzien wytrzymamO jak miłoNie wiem, mogło tak być, byłam wtedy na wakacjach i olałam temat
No ja miałam w dzień @ betę 22.7 to już jest różnica. A byłaś już u lekarza?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Wizyta we wtorek albo w srode raczej sroda. Juz ten jeden dzien wytrzymamO jak miłoNie wiem, mogło tak być, byłam wtedy na wakacjach i olałam temat
No ja miałam w dzień @ betę 22.7 to już jest różnica. A byłaś już u lekarza?
Ja też miałam na tym etapie bóle @ i skurcze brałam 6 tabletek magnezu + no spa i leżenie tylko to może pomóc na te chwile mi pomogło .
[/QUOTEh
Będzie dobrze![]()
Coś powinien zobaczyćCześć Kochane , moja wczorajsza beta 1231, w środę mam wizytę u ginekologa według obliczeń to 5tc+1d czy jest szansa , ze lekarz na usg w środę coś zobaczy ?![]()
Ciąża 3 , jedno poronienie mam już na koncieCoś powinien zobaczyćKtóra to twoja ciąża?
Mam jedna córeczkę , teraz po cichu liczę iż się uda ...Ciąża 3 , jedno poronienie mam już na koncie...
Rozumiem to może akuratCiąża 3 , jedno poronienie mam już na koncie...
Trzymam kciukiMam jedna córeczkę , teraz po cichu liczę iż się uda ...
Ma która pomysł o co chodzi? Bo ja dalej nie mogę dojść o co chodzi![]()

Wizyta we wtorek albo w srode raczej sroda. Juz ten jeden dzien wytrzymama zawsze to wieksza mozliwosc ze cos wiecej bedzie widac ❤. A jak samopoczucie? U mnie mdlosci non top. Po jedzeniu wieksze niz na pusto. Najgirzej po sniadaniu...