Nie no coś ty. Męczy się jeść nie może bo mu tak afty się porobiły.A zeszło mu to ? Ale czasy ze nawet lekarz nie chce przyjac![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Nie no coś ty. Męczy się jeść nie może bo mu tak afty się porobiły.A zeszło mu to ? Ale czasy ze nawet lekarz nie chce przyjac![]()
GratulujęCześć chwilę temu się dowiedziałam o niespodziance marcowejtakże pozwolę sobie do was dołączyć
![]()
a co jest nie tak? Tarczyca? Sorki ale nie czytałam wszystkich postów od poczatku grupyJuż wszystko wiem, gin dzwonił i na spokojnie mam wizytę 29.07.
Dawkę mam zwiększyć i zobaczyć jak zareaguje organizm, bez obaw.
Dzisiaj 5+2 OM 8.06 ale owulacja jakoś od 26.06 do 29.06 bo 29 dowiedziałam się ze pęcherzyk pękłKtóry u Ciebie tydzień ?![]()
Ja byłam jak betę miałam 603 i miałam coś takiego na usg... lekarka powiedział ze coś zaczyna się dziać w macicy także szanse na pozamacinczna raczej nie ma a tego się bałamDziewczyny, czy wizyta w piątek u ginekologa ma sens?
Jeśli beta jest 131 to do piątku coś mi się pokaże?
Nie wiem czy sie za bardzo nie spieszę. Bo dawki leku moge ustalić przez telefon. Ale z drugiej strony chciałabym, żeby spojrzał czy jest wszystko ok.
ja w poprzedniej ciazy probowalam wszystkiego lacznie z tabletkami ziołowymi prevomit czy jakos tak ale nic nie pomagałoliczę, ze teraz sie nie rozkręci bo poki co mam mdlosci ale lekkie i tylko z rana tak do 10. W poprzedniej ciazy miałam 24h mdlosci ;/ potrafiłam sie w nocy obudzić przez nie
oby tym razem ten okres był dla mnie łaskawszy!
![]()
A przy mięśniakach też tną macicę?Jutro się dowiem jak po tygodniu wygląda krwiak. Cały czas plamie. Okaże się czy zostaje czy opuszczę forum.
Wszystko ogarniam jak zawsze z wyjątkiem noszenie bardzo ciężkich zakupów.
U mnie to będzie 4 cięcie (mięśniak + 2 CC) ostatnie rok temu i wtedy proponowali przy porodzie nawet poród naturalny, bo tak zwlekali, że miałam parte... ).Lekarz zapytał czy nie za wcześnie ciąża ... Powiedziałam, że przecież rok minął. U mnie 4 z przodu, więc nie zwlekaliśmy. W zanadrzu 5 mięśniaków.
![]()
A przy mięśniakach też tną macicę?