dzwoneczek8811
Fanka BB :)
poniżej 2 mój lekarz powiedział, ze u ciężarnej powinien byc.. ja mam 2,72 i wlasnie czekam na info czy robic ponownie badanie, czy do endo sie zapisywaćTsh wynik 1.62 jest okej ??
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
poniżej 2 mój lekarz powiedział, ze u ciężarnej powinien byc.. ja mam 2,72 i wlasnie czekam na info czy robic ponownie badanie, czy do endo sie zapisywaćTsh wynik 1.62 jest okej ??
a ile masz tsh?
A gdzie zdjęcie??Ja się pochwałę moim zdj z usgco widzicie? ❤
ja sie dowiedziałam, ze mam dwurożna maciceWitam w 6 tyg ciazy licząc od ostatniego okresudzis mialam pierwsza wizyte u ginekologa, widać juz pęcherzyk ciążowy. To moja pierwsza ciaza, mam 32 lata
niestety mam dwurozna macice, pęcherzyk zagniezdzil sie w jej lewej części. Dostałam dopochwowo progesteron, mamy nadzieje, ze macica się troszkę rozluzni... narazie dolegliwości jako takich brak. Troszkę pobolewa mnie brzuch (rozciąga się macica) i odezwal sie uraz kosci ogonowej sprzed 20 lat. Czy któraś z Was również zmaga się z dwuroznoscia macicy?
Piekna fasolka
Mogę zapytać co Twoj ginekolog stwierdził w związku z tym?ja sie dowiedziałam, ze mam dwurożna macice