Patii26
Fanka BB :)
A kłótnie z mężem były podczas malowania?Idealnie nie jest ale zawsze cos innego niż pusta ścianapodejrzewam że za 2, 3 lata dziecko już będzie miało jakieś swoje preferencje i rodzice znów będą musieli się wykazać
![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
A kłótnie z mężem były podczas malowania?Idealnie nie jest ale zawsze cos innego niż pusta ścianapodejrzewam że za 2, 3 lata dziecko już będzie miało jakieś swoje preferencje i rodzice znów będą musieli się wykazać
![]()
Też piękneŚwietne!też malowaliśmy z mężem góry, ale zamiast pokoju dla dziecka jest zrobiony kącik w sypialni gdzie jest ustawione łóżeczko, a zamiast malowanych na ścianie baloników mam filcowe zawieszone pod lampą, Tomek uwielbia leniuchować leżąc i je oglądając
szyłam jak jeszcze byłam w ciąży, gdybym wiedziała, że tak bardzo mu się spodobają uszyłabym więcej
Widzę, że mamy podobne gusta![]()
Jaki piękny pokoikale extra u nas też góry i chmury ale wyklejanemasakrycznie dużo pracy bo każda pierdółka oddzielnieZobacz załącznik 1344824
Z uwolnij kolory zamawiam zawsze fotoksiążki...nawet wczoraj robiłam 4 sztuki...aby ofiarować dziadkom na świętaa propo kalendarzu ja zrobiłam foto kalendarz dla dziadków w związku z tym że mały urodził się w lutym to w styczniu będzie nasze zdjęcie z brzuszkiemmam nadzieję że przeżyją cały styczeń na mnie i M patrzeć
Fotokalendarz Dziecięca przygoda | Uwolnijkolory.pl
Fotokalendarz Dziecięca przygoda to personalizowany kalendarz dostępnych w różnych formatach. Zaprojektuj własny kalendarz i ciesz się nim cały rok, a nawet i dłużej!www.uwolnijkolory.pl
Ja chce iść a czy dam radę to się w czasie zweryfikuje, bo obecnie młoda przysypia i nie wiem ile będzie spać.wychodzicie dzisiaj z maluchami ja się zastanawiam bo u nas odczuwalna -12![]()
Ten zdzierak mi się podoba, ale zamowie chyba ten pierwszy bo mogę powpisywać wizyty młodej do specjalistówMary, kalendarz już do mnie jedziewzięłam sobie jeszcze taki na biurko do pracy, każdego dnia coś innego wywoła uśmiech na twarzy
https://allegro.pl/oferta/friends-przyjaciele-kalendarz-scienny-na-2022-rok-11356101129
https://allegro.pl/oferta/kalendarz...kMTc5ODRjNWJmMjc5NjFjODlmMDRmOGZiMmFkNTQ1ZDg=
My wczoraj byliśmy na spacerze z N na półtorej h i było -6, ale mała w domu nie chciała iść na drzemkę więc na spacerze spaławychodzicie dzisiaj z maluchami ja się zastanawiam bo u nas odczuwalna -12![]()
Też tam robię już kilka lat książki i fotokalendarze z najciekawszymi wydarzeniami rodzinnymiZ uwolnij kolory zamawiam zawsze fotoksiążki...nawet wczoraj robiłam 4 sztuki...aby ofiarować dziadkom na świętaTylko ja przez allegro u nich zamawiam
![]()