reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Marcowe mamy 2021

No właśnie ja też nie wiem kiedy pójdziemy bo aktualnie śpi już godzine a jeszcze musimy z N posprzątać chatę i obiad zrobić 😁
Byłyśmy na spacerze, u nas -8, lecz wieje. Więcej ubierania niż byłyśmy na tym spacerze bo gdzieś z 10 minut. Jak wracałam to czułam że chyba spodnie mi zamarzły (albo to nogi, albo nie wiem, bo już byłam sztywniakiem 😂😂)

reklama
Byłyśmy na spacerze, u nas -8, lecz wieje. Więcej ubierania niż byłyśmy na tym spacerze bo gdzieś z 10 minut. Jak wracałam to czułam że chyba spodnie mi zamarzły (albo to nogi, albo nie wiem, bo już byłam sztywniakiem 😂😂)
😱 to dobrze ze nie poszłam u nas wczoraj było -6 a ja w dresie wyskoczyłam mały usnął i prawie 1,5h tak chodziłam myślałam że nogi mi odpadną 🥶

U nas dzisiaj tatoza😂 a M zadowolony aczkolwiek nic nie może w pracy zrobić 😂 trochę robię się zazdrosna bo u mnie jedna drzemka a M właśnie już drugi raz go uśpił 🤷🏻‍♀️ chyba mu oddam ten macierzyński 🤔
Jak ja bym chciała tak jeden dzień 😂 chociaż wczoraj szanowny małżonek sprawował opiekę gdy byłam u fryzjera że jak wróciłam to córka spała w najlepsze, a on zadowolony że ma czas dla siebie i czego ja chcę 😂 a dziś był w szoku że miała drzemkę zaledwie 5 minut

😱 to dobrze ze nie poszłam u nas wczoraj było -6 a ja w dresie wyskoczyłam mały usnął i prawie 1,5h tak chodziłam myślałam że nogi mi odpadną 🥶
Ja w 1,5h bym była soplem 😂 jeszcze wyszłam, te chodniki nieodśnieżone, bym się wyłożyła (chyba bym sąsiada wołała by mnie ratował bo był niedaleko 😂). Mam nadzieję ze jutro trochę będzie lepiej to pójdziemy w stronę pałacu lub lasu.

Ja na pewno zrobie łososia w piekarniku z warzywami. Zje na obiad i troche podczas wigilii. A tak to oplatek bedzie szamał 😂
z tym opłatkiem to bym jednak uważała 😬mojego brata syn 14 ms i się mało się zadławił wszyscy zamiastst się dzielić i życzenia składać to ratowali dziecko a potem wszyscy jak na szpilkach siedzieli czy wszystko z nim ok
nie neguje pisze tylko ku przestrodze 🤪

reklama
Jak ja bym chciała tak jeden dzień 😂 chociaż wczoraj szanowny małżonek sprawował opiekę gdy byłam u fryzjera że jak wróciłam to córka spała w najlepsze, a on zadowolony że ma czas dla siebie i czego ja chcę 😂 a dziś był w szoku że miała drzemkę zaledwie 5 minut
ee to nie narzekaj 😂 no właśnie nie kumam z nami są to ciągle problem tatuś dostanie na dzień i nie ma problemów 🤷🏻‍♀️
ale widzę że ma już dosyć bo mamy cały dzień tylko tata tata 😂😂😂 ale mam bekę
ja w pasiek do fryzjera chyba obetne do ramion 🙄 a Ty jak ściełas?

Do góry