Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Dziewczyny o ile powinna wzrosnąć mi beta? 66% ? Oczywiście już się naczytałam pierdyliard stron.. Chciałabym być po ginu. Aczkolwiek czuje ze się coś tam dzieje w macicy i strasznie bolą mnie piersi.
Czy któras z Was robiła już badania na toxoplazme i macie wyniki a jak tak to jakie ??
witam w gronie marcowych mam wczoraj beta wyszla mi 79 . Zastanawiam się kiedy isc do lekarza ,nie ukrywam ze bardzo zależy mi na zwolnieniu ponieważ moja praca jest ciezka fizycznie i psychicznie, bo pracuje w dużym skupisku ludzi. Raz juz poronilam ,nie chce tego powtórzyć . Pozdrawiam was wszystkie [emoji3059]
Witaj ! Ciąża będzie widoczna na usg jak będą hcg będzie powyżej 1000 czyli musisz poczekać trochę jeszcze. Mój gin daje zwolnienie jak jest akcja serca czyli koło 7 /8 tygodnia. Zawsze możesz wziąść l4 od rodzinnego.witam w gronie marcowych mam wczoraj beta wyszla mi 79 . Zastanawiam się kiedy isc do lekarza ,nie ukrywam ze bardzo zależy mi na zwolnieniu ponieważ moja praca jest ciezka fizycznie i psychicznie, bo pracuje w dużym skupisku ludzi. Raz juz poronilam ,nie chce tego powtórzyć . Pozdrawiam was wszystkie![]()
Rzeczywiście poczytałam trochę i okazuje się, że raczej powinno się unikać kaszanki. No cóż, taka zachcianka, trzeba się przerzucić na coś innegoNow powinnas jesc kaszanki, w ciąży generalnie zakazana
Ja mam jutro wizytę u gin na 14. Dziś jeszcze powtórzę betę .. robiłam już 4x i za każdym razem przyrost powyżej 100% . Jutro u mnie będzie 5tc+4 ( kazał tak przyjść ) może już coś ba usg będzie widać ? Pęcherzyk ? Beta ostatnia 1231.
Moja beta 4+6 była 3670 już zaczynałam się martwić czy to nie za dużo bo wy po 1200 macie... ale chyba to tez zależy od labolatorium... u mnie z reguły przyrost od 100-120%oooto podobnie jak u mnie, wczorajsza beta 1217, wychodzi 5t2d, na jutro mam ginekologa umówionego ( chyba że uda się jeszcze znaleźć jakiegoś lekarza dzisiaj po południu, po 8 będę jeszcze dzwoniła do dwóch przychodni)