Ja mam z rossmana taki fartszek z kieszonką i rekawami.mówisz o takim ceratkowym z rękawkami? jak tak to w Smyku widziałam takie
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja mam z rossmana taki fartszek z kieszonką i rekawami.mówisz o takim ceratkowym z rękawkami? jak tak to w Smyku widziałam takie
Ja mam tenWczoraj szukałam tych ubranek ochronnych do karmienia w IKEI, to same śliniaki zostały. Załamana byłam.
U nas raczkowanie, bardzo ładne i prawidłowe fizjoterapeutycznie (jest takie słowo?), stanie przy meblach i chodzenie przy nich bokiem, stanie bez trzymanki i ewidentna chęć chodzenia, ale mały jeszcze nie rozgryzł jak podnieść stopy i się nie wypieprzyć na twarzCześć dziewczyny, aaaaaaaaale dawno mnie tu nie było. Mam do nadrobienia ponad 400 stron, chyba odpuszczę. Jak tam wasze maluszki? Chodzą już ? Czy jeszcze raczkujemy
No właśnie są idealne bo po przetestowaniu mnóstwa kubraczków to najważniejsze aby miały ściągacz przy rękawach aby jedzenie nie wchodziło w środek
dla mnie plus jest taki że na rzep i mogę w zlewie przepłukać, szybko schnąNo właśnie są idealne bo po przetestowaniu mnóstwa kubraczków to najważniejsze aby miały ściągacz przy rękawach aby jedzenie nie wchodziło w środek![]()
Cześć! Kopę lat minęłoCześć dziewczyny, aaaaaaaaale dawno mnie tu nie było. Mam do nadrobienia ponad 400 stron, chyba odpuszczę. Jak tam wasze maluszki? Chodzą już ? Czy jeszcze raczkujemy
Yyy karoo-kp pochwalę się, mamy już trzyCześć! Kopę lat minęłonie zostawiaj już nas na tak długo. Co u Was słychać? Moja raczkuje, staje, chodzi przy meblach. Raz stanęła sama, ale matka spanikowała i już nie staje
Pojutrze 10 miesięcy i Marcelina nie ma nadal ani jednego zęba, została jedna sierota, bo nawet @Lipaaa mówiła, że u nich już jest ząbek![]()
Tak młoda osoba..Karoo-kp, trzymaj Kochana rękę na pulsie z Jagodą.
Córka mojej dobrej koleżanki równo miesiąc popełniła samobójstwo ( pocięła nadgarstki).
Była leczona 1,5 roku, nawet leki dostawała. Silna depresja, miała 15 lat
Mary to blisko Ciebie w Przyłękach.
to prawda ale tylko po części, niektórzy nic nie wymagają nie interesują się i też są samobójstwaTak młoda osoba..
2 dni temu czytałam właśnie o depresji wśród młodzieży, bardzo smutny reportaż, ale mówiący niestety prawdę o dzisiejszych czasach, o tym że zbyt wiele wymagamy od dzieci, one nie są w stanie sprostać naszym wymaganiom, oraz inne również problemy które popychają młodzież do samobójstwa. Płakałam gdy to czytałam.