Mary2094
Fanka BB :)
Wow, zawrotna cena. Jeżeli masz możliwość finansową to oczywiście super opcja.moge 2,5 tys+ wyżywienie 20 zł+ co tydzień gordonki 30 zł + nnw od 40-120 zł i raz na 3 lata dodatkowo 1,5 zł na zabawki i takie tam...
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Wow, zawrotna cena. Jeżeli masz możliwość finansową to oczywiście super opcja.moge 2,5 tys+ wyżywienie 20 zł+ co tydzień gordonki 30 zł + nnw od 40-120 zł i raz na 3 lata dodatkowo 1,5 zł na zabawki i takie tam...
Gdzie tam przytyjeszo rany nabrałam ochoty na czekoladowe naleśniki i potem przełożone serem
zaprzestańcie już o tych smakołykach bo z powrotem przytyje![]()
Dużo zdrówka. Maseczki miałam w zestawie z inhalatorem, mają dziurkiNo i w końcu i moje dziecko dopadło choróbskojakie macie maseczki do inhalacji? Z dziurkami czy bez?
Przyznam że nigdy nie robiłam tortu, podejrzewam że przy moich zdolnościach jeżeli chodzi o pieczenie ciast - kuchnia do remontu. Albo łapy bym miała poucinane jakbym biszkopt miała kroić na warstwyco do tortów planuje zrobić ten niby od 10 ms jest zobaczymy co wyjdzie
![]()
BLW Tort bez cukru i glutenu
Przepis na czekoladowo-śmietankowy tort na pierwsze, drugie i każde kolejne urodziny. Bez cukru i glutenu. Słodki, wilgotny bez nasączania. Idealny dla małych dzieci. Słodkość i pyszny smak ciasta zawdzięcza dojrzałym bananom, kakao/karobowi i mące kokosowej. Z kremem z mascarpone i syropu klonowegowww.blwpapu.pl
Ja też ważę mniej niż przed ciążą. Mój osobisty trener dba o moją linięGdzie tam przytyjeszja obecnie to ginę w oczach (podejrzewam że karmienie mnie rozpuszcza). Przed ciążą nawet tyle nie ważyłam, ostatni raz jak miałam równo 20 lat
![]()
O jezu, ja bym bym chyba oszalałaA ja sobie wykrakałam tą nockę...niby już tak pięknie śpi...no to nie spała od 1:50 do 4
![]()
Kurde a nie wiem czemu mi się kojarzyło, że szczepionka na ospę jest darmowa, w pakiecieWłasnie też ostatnio czytałam o tej szczepionce. Co prawda mój nie idzie do żłobka ale przed świętami mój 16miesięczny siostrzeniec zaraził się od swojej siostry i strasznie przechodził tą chorobę. Ona miała z 5 krostek a on wysypany na całym ciele..strasznie go swędziało, noce nieprzespane a jak już mu pozasychaly te strupki to jak zahaczył o jakiś strupek to straszny płaczMyślę że warto zaszczepić
Bo karmisz piersią a ja na diecie cały czas za mną 22 kg ale do czasów 20l to jeszcze 10kg mniej nie schudnę tyle bo stoje już w miejscuGdzie tam przytyjeszja obecnie to ginę w oczach (podejrzewam że karmienie mnie rozpuszcza). Przed ciążą nawet tyle nie ważyłam, ostatni raz jak miałam równo 20 lat
![]()
dlatego u mnie Mąż przetnie też się nie nadaje aczkolwiek mam taki nóż długi jak tasakPrzyznam że nigdy nie robiłam tortu, podejrzewam że przy moich zdolnościach jeżeli chodzi o pieczenie ciast - kuchnia do remontu. Albo łapy bym miała poucinane jakbym biszkopt miała kroić na warstwy![]()