• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Marcowe mamy 2021

reklama
Czajo, bo Ty pisałaś, że słodyczami się przejadasz.
Ja też tak robię, mogę powiedzieć, że 80% mojej diety teraz to węglowodany.
Bo szybo , bo humor poprawia, bo lubię.
A jakbyśmy tak sobie trochę ograniczenia slodyczowego wprowadziły?
I Ty i ja nie gotujemy dzieciom frykasów , bo ich dieta uboga, mamy podobny punkt wyjściowy.
Chodź coś w tej sprawie podziałamy???
Ja lubię się motywować z kimś...

Kontynuować??

Pewnie...wchodzę w to jak nic:)
Motywacja najważniejsza a jak z kimś się umówię to nie ma uproś...
Bo ja lubię trufle do kawy rano i murzynki z Lidla i inne takie różne wypieki każde właściwie co tu wymieniać 😒
To może jutro podarujemy sobie taką JEDNĄ przekąskę jak zacznie nas kusić i wybierzemy sobie coś innego zdrowszego, a wieczorkiem pochwalimy się sobie co to było.
Całych słodyczy od razu nie rzucam, bo nie w tym rzecz, by się katować ( jak już katują nas dzieci) 😆
I tak co jakiś czas damy sobie tego typu zadanie, raz Ty mi raz ja Tobie.

Dodaj coś od siebie w tym temacie 🙂

Jasne :) to nie tajemnica 😊
La bambino :) piękne ubranka, niestety nie moja półka cenowa :/. Ale ostatnio prababcia odwiedziła Lili i jako że ona nie wie co mi się dla małej podoba, to poprosiła żebym sama jakieś ubranko jej kupiła ;). No i się skusiłam, jakościowo super i te wykończenie , polecam :)
Super, dzięki, pooglądam sobie co tam mają 😊

A zaintrygował mnie ten murzynek w lidlu?Taki z wiśniami czy coś innego?:)Bo ten z wiśniami pyszny...ale nie kupuję bo bym zjadła pewnie całego:)
Nie nie, takie "zimne lody" tak u nas się mówi lub murzynki, a to ciasto to też dobre, jadłam.
Ja te słodycze to nie tylko do rannej kawy, to tak cały dzień...
Nie jestem jakaś bardzo gruba , ale niezdrowość mojej diety mnie przeraziła,
Tak jak Ty niewiele jestem w stanie z Melanią u nogi ugotować :(

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry