reklama

Marcowe mamy 2021

Hmmm bez jajka?No to przepis poproszę:)
1643101600684.png

reklama
Też by mi się przydało tak na cały dzień np gdzieś pojechać sobie na zakupy, spacer, do przyjaciółki. Muszę niebawem tak zaszaleć, bo potrzebuje tego.
słuchaj nie ma co się dołować i dowalać sobie jeszcze i tak ten świat popaprany jest 🤪
masz gniazdko swoje trzeba o siebie dbać nawzajem 🥰
u mnie w zeszłym roku w rodzinie tyle pogrzebów było że to daje do myślenia Ci ludzie już życia nie mają😢 a ja jeszcze mam szansę mieć fajne życie 😜i raczej mam😍

Ja pierdziele 😱 to jest aż niemożliwe.. Te dzieci tam chodzą chore do tego przedszkola czy co? 😡
To raczej wcześniejsza infekcja, tylko po prostu wczoraj wieczorem wyszła. W niedzielę byliśmy na basenie, a Dobrusia ma wysiękowe zapalenie ucha, podejrzewam, że jak jej się uszy zalały na basenie, to wdała się jakaś infekcja i stąd gorączka. Lekarz jutro rano.

Wow, super 😀 To Ty wygimnastykowana jesteś 😀 ja też się wczoraj rozciągałam. Ale chciałabym zacząć ćwiczyć, tylko czasu brak, a wieczorem to już niestety nie mam sił na trening..
ja to tam mało wygimnastykowana jestem (ale troche jednak tak :) ), moja Tereska (nauczycielka jogi), ona to jest niezły cyrkowiec, a kobieta ma 65 lat :yes::yes::yes: teraz jest z meżem na Gran Canarii, pojechali na miesiąc...achhhhh...też bym gdzieś pojechała na wakacje 8-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry