Patii26
Fanka BB :)
Popieram w 100%.A mój syn nosi rajstopki i nie rozumiem co tu jest do podobania, mają pełnić swoją funkcję i tyle . Nie mam ogrzewania podłogowego i jak jest chłodno to mu zakładam doskonale pełnią swoją funkcję .
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Popieram w 100%.A mój syn nosi rajstopki i nie rozumiem co tu jest do podobania, mają pełnić swoją funkcję i tyle . Nie mam ogrzewania podłogowego i jak jest chłodno to mu zakładam doskonale pełnią swoją funkcję .
A mi się wydaje, że jeśli rajstopy są dobrze rozmiarowo dopasowane i nie są za małe, a są odpowiednio elastyczne to są wygodne.No jeżeli Tobie się to podoba to okej. Rajstopy dla mnie sa nie wygodne więc sądzę, że dla dziecka tez. Skarpetki tez spełniaja swoją funkcję. Dla każdego co innego, każdy ma wybór.
U mnie odpada gola stopa. Od razu by miała zimne. Nela to znów zmarzluch po mamieZakładałabym cokolwiek byleby spełniało swoją funkcję.
U nas nirstety/ stety tylko goła stopa się nadaje, wszystko inne na nodze powoduje taki poślizg, że mam stracha.
Moja jednak ciepła zawsze jest: i rączki i stópki.
Taki typ.
Nie wiem ja tam nie lubię swoich dziewczyn męczyć rajstopami. Nawet na chrzcie zdjęłam rajstopy bo szkoda girekA mi się wydaje, że jeśli rajstopy są dobrze rozmiarowo dopasowane i nie są za małe, a są odpowiednio elastyczne to są wygodne.
No ale tak jak piszesz, każdy ma wybór.
Ja Neli akurat rajstop w domu nie ubieram, ale ubieram jej zawsze na spacer pod spodnie, by miała ciepło.Nie wiem ja tam nie lubię swoich dziewczyn męczyć rajstopami. Nawet na chrzcie zdjęłam rajstopy bo szkoda girekna roczek tez bedzie latać gołymi golonkami
a ja niestety będę musiała się męczyć
![]()
Imprezę robię, a mszę jeśli mnie natchnie to zamówię, ale pojdziemy na nią rodzinnie ja z mężem i małym, ewentualbie dziadkiJa Neli akurat rajstop w domu nie ubieram, ale ubieram jej zawsze na spacer pod spodnie, by miała ciepło.
Na chrzcie ten Nela nie miała rajstop ani skarpetek, bo było na dworze chyba z 35 st i wszyscy umieraliśmyA na roczek to pewnie założę jej.
Te dziewczyny, które robią roczek ( i które Chrzcily dzieci), u Was robi się roczek też w kościele jako błogosławieństwo, w sensie msza jest ? Czy tylko robicie imprezę?
Samą imprezę robimy.Ja Neli akurat rajstop w domu nie ubieram, ale ubieram jej zawsze na spacer pod spodnie, by miała ciepło.
Na chrzcie ten Nela nie miała rajstop ani skarpetek, bo było na dworze chyba z 35 st i wszyscy umieraliśmyA na roczek to pewnie założę jej.
Te dziewczyny, które robią roczek ( i które Chrzcily dzieci), u Was robi się roczek też w kościele jako błogosławieństwo, w sensie msza jest ? Czy tylko robicie imprezę?
U nas ostatnio do rajstop nawet były skarpetki bo tak jak pisałam mieliśmy problemy z ogrzewaniem ale on już wyszkolony więc nie ma problemu z poślizgiem.Zakładałabym cokolwiek byleby spełniało swoją funkcję.
U nas nirstety/ stety tylko goła stopa się nadaje, wszystko inne na nodze powoduje taki poślizg, że mam stracha.
Moja jednak ciepła zawsze jest: i rączki i stópki.
Taki typ.
Juhuuuu, gratulacje, w końcuDziewczyny, odpalam szampana, moje dziecko "zapuściło" pierwszego zęba![]()