reklama

Marcowe mamy 2021

Właśnie ja też miałam kiedyś pieluchy bamboo i były super brałam je na noc i nie było żadnych przecieków przez noc.

O właśnie też dzisiaj to przerabialismy, wierci się okropnie i też często musimy robić to na raty. O przebieranie pampersy też ostatnio ciągle kłótnia 🤔

O rany a ja myślałam, że to taka dobra metoda🙈ale dobrze że się ostatecznie znalazło. A ile Was to kosztowało to sprawdzenie?
Piec mamy wymieniony mam nadzieję że to tylko to🙏

Mojej koleżanki syn mówił do niej " mamusiu pięknie dziś wyglądasz daj cycusia" ale ona długo karmila😉
Ciekawe czy takie same teksty będzie rzucać w strone kobiet 😅😅😅

reklama
Mamy już od jakiegoś czasu zwykly zielony nocniczek z IKEI ( Czy o taki Ci chodzi, czy o jeszcze mniejszy? ) Melania się nim bawiła i sadzałam ją jak sama korzystałam z toalety, tak dla zabawy w ubranku. Ona mnie za nogę ciągle trzyma więc nie mogłam nawet siusiu robić spokojnie, stąd wjechał ten nocnoczek 🙂
Czy taki może być?
wymiary bardzo podobne do naszego. chodzi o to, żeby nie był za wysoki bo wtedy dziecko ma nogi w powietrzu i mniej stabilną pozycję. jak stopami dotyka swobodnie podłogi to ok.
my mamy taki zwykły tzw. kaczuszkę
https://erli.pl/nocniki-i-nakladki-...ny-swinka-peppa-antyposlizgowy-szary,17298726

reklama
Powiem Wam , że ostatnio nie ma w ogóle czasu...panna zaczęła się wszędzie podnosić a przy tym jęczy niemiłosiernie i mam dość...znowu spadek formy psychicznej ale jakoś daję radę...:oops:
Najgorsze jest takie samopoczucie... Ja tak miałam wczoraj wieczorem, byłam tak nabuzowana, że od środka chciałam krzyczeć.. Płakać mi się chciało i miałam nastrój do dupy. Dziś już lepiej na szczęście, choć ranek też jeszcze mnie trzymało.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry