Mary2094
Fanka BB :)
Nie strasz mnie, bo zostało jej wejście na kuchenkę gazowąWidac nie zbroila jeszcze wszystkiego w pozycji na czworakach, jak sie uda odhaczyc wszystkie łobuziarstwa, to zacznie chodzic i zrobi listę na nowo![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Nie strasz mnie, bo zostało jej wejście na kuchenkę gazowąWidac nie zbroila jeszcze wszystkiego w pozycji na czworakach, jak sie uda odhaczyc wszystkie łobuziarstwa, to zacznie chodzic i zrobi listę na nowo![]()
Do żłobka pójdzie już na nogach. I wtedy będzie nowe oblicze pioruna![]()
U Jaśka dolne jedynki wyszły praktycznie bezboleśnie a górne faktycznie bardziej odczuł. Najbardziej w tej fazie gdzie miał już sine dziąsła. Dałam mu raz przeciwbólowe.Czy u Was górne jedynki też były takie bolesne?
Remek ciężko je znosi. Niby już je widać, ale strasznie go bolą. Jak dostał pedi to spał 2 godziny, obudził się i znowu bardzo płakał i znowu śpi. Tak mi go szkoda.U Jaśka dolne jedynki wyszły praktycznie bezboleśnie a górne faktycznie bardziej odczuł. Najbardziej w tej fazie gdzie miał już sine dziąsła. Dałam mu raz przeciwbólowe.
Jedynki górne nie były ciekawe. Bardzo była marudna. Ale u nas były 4 na raz zębyCzy u Was górne jedynki też były takie bolesne?
Tak, jedynki najgorsze. Mój w dzień był marudny bardzo a w nocy budził się z płaczem. Te jedynki to chyba najgorzej przeszedłCzy u Was górne jedynki też były takie bolesne?
Pamiętasz może jak długo to trwało?Tak, jedynki najgorsze. Mój w dzień był marudny bardzo a w nocy budził się z płaczem. Te jedynki to chyba najgorzej przeszedł![]()
U nas też szły 4 zęby naraz, górne jedynki i dwójki. Ale faktycznie wieczory były marudne, milion pobudek w nocy z płaczem, cała noc trzeba było przytulać itp. Nie było płaczów długich. W ciągu dnia była wesoła. One wyrzynały się aż miesiąc, a potem w przeciągu 1,5 tygodnia wszystkie się przebiły z 2 dniowymi odstępami.Jedynki górne nie były ciekawe. Bardzo była marudna. Ale u nas były 4 na raz zęby